Asme Napisano Marzec 8, 2019 Napisano Marzec 8, 2019 Chciałabym spytać o te 2 zagadnienia w temacie-tranzyty i esencje. O co w tym chodzi? Czy ktoś zechciałby mi wytłumaczyć? Cytuj
Essa Napisano Marzec 10, 2019 Napisano Marzec 10, 2019 "Liczby losu a wolność wewnętrzna" Natasza Czarmińska - książka już niewydawana. 1 Cytuj
Ercil Napisano Marzec 10, 2019 Napisano Marzec 10, 2019 Jak dla mnie teoria tranzytów nie jest miarodajna, ale pewnie dlatego, że po prostu się w tym gubię. Uczyłam się, że tranzyt trwa tyle lat ile wynosi wartość liczbowa litery. Następnie spotkałam się z teorią (nie w sieci bynajmniej) że przeciwnie - tranzyt każdej litery trwa tylko jeden rok. Do tego dochodzi interpretacja znaczenia liter, oczywiście różna. Inaczej to wygląda w systemie zachodnim a inaczej w systemie zwanym chaldejskim, gdzieś bierze się pod uwagę wszystkie litery na równych prawach, a gdzieś indziej tylko pierwsze litery imion i nazwisk, uważając je za wiodące, a szczególnie w tym czasie, kiedy trwa ich tranzyt. No to już dostałam kociokwiku, istny I tak prawdę mówiąc ten odcinek numerologii leży od dłuższego czasu odłogiem i nie mam chęci do niego wracać Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.