nutello Napisano Luty 24, 2022 Napisano Luty 24, 2022 Cześć wszystkim, bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego rozkładu, nigdy nie byliśmy razem ani nie jesteśmy. Nasza znajomość trwa niecały rok, ostatnio mieliśmy kilka miesięcy zawieszenia relacji, jednak ostatnio się spotkaliśmy i mamy się spotkać w przyszłym tygodniu rys osoby, o którą pytamy - 9 pucharów On ma szerokie zainteresowania, pasję, samorozwój, ma wysokie wymagania, nie szuka byle czego i byle kogo, jest zadowolony i spełniony, ale w samotności, brak mu kogoś do 10 pucharów, siedzi sobie w samotności, ma wielki majątek, dziecko, dostatek - potwierdzone, ale brakuje mu drugiej osoby, z którą mógłby to dzielić, jest samotny emocjonalnie, ma ładne ciało, wysportowane, ma wiele do zaoferowania, jest pociągający dla mnie - potwierdzone, ale troszkę odgradza się murem emocjonalnym, ceni on dom, rodzinę, ale ma problem, żeby się zbliżyć emocjonalnie, swoje problemy przeżywa sam i nie chce się nimi dzielić, nie chce obarczać nimi najbliższych mój stosunek do niego? 6 pucharów jestem dla niego bardzo miła, sympatyczna, dodam, że jest między nami spora różnica wieku, wyznałam mu, że bardzo mi się podoba, jestem dla niego pomocna, taka dobra duszyczka, niewinna, spokojna, bardzo uczuciowa świadoma postawa jego wobec mnie? wieża, gwiazda tu nie wiem, on wydaje mi się taki zdezorientowany, jakby nie wiedział jak ma się zachowywać, nie jest już taki jak był wcześniej, tzn. chodzi o małe rzeczy jak np. nie mówi mi komplementów, jest taki lekko przerażony, jakby mu języka w buzi zabrakło, patrzy na mnie bardzo wielkimi oczami, przerażonymi haha, ale nie ma w nim obojętności czy tym podobne, po prostu to widać, jakby nie wiedział jak ma się zachowywać i zmieniło się to po wyznaniu mojego zainteresowania nim jako mężczyzną, tego że mi się bardzo podoba (wieża) co do gwiazdy nie wiem, czy może ma nadzieje na poprawienie relacji, ma wiarę, że wszystko ułoży się w dobrym kierunku, jest gotowy na nawiązanie ze mną kontaktu? nie do końca umiem te dwie karty zinterpretować nieświadoma postawa jego wobec mnie? 2 buław ja go odbieram tak, że on chyba sam już nie wie co ma zrobić, zastanawia się, ale myśli o nowym początku tylko jest to dla niego stresujące, bo jednak nigdy nie był z młodszą kobietą, więc jest to dla niego taki „teren nieznany”, tak go odbieram jakby po prostu był zdezorientowany i nie widział co robić, być może to on czeka na kolejny ruch z mojej strony i wtedy podejmie decyzję? aż mnie denerwuje ta jego postawa w 2 buław przeszłość relacji? 6 mieczy nie mieliśmy dłuższy czas kontaktu, może uciekł od tego uczucia, bo za bardzo się bał, wiem też, że często wyjeżdżał za granicę odnośnie pracy, nie chciał się zmierzyć z tą sytuacją, z tymi uczuciami, odciął się ode mnie najbliższa przyszłość? świat, głupiec, 8 buław i tu jest coś co nie wiem czy dobrze interpretuje, bo jednak świat to ostatnia karta a głupiec pierwsza i rozumiem to tak, że pewien cykl się między nami zakończy, dopełni i od razu rozpocznie nowy początek, coś na zasadzie „pospotykamy się i zobaczymy co z tego wyniknie” może być dużo namiętności, spotkań, komunikacji, chęć poznania, myślę, że po tej 6 mieczy całkowita odmiana na lepsze? jego intencje wobec partnerstwa? 3 monet, mag 3 monet - intencje ma dobre, chce się zaangażować, chce coś stworzyć, wie, że może być dużo pracy związane z tą relacją, chce zrobić na mnie wrażenie, myślę że w tej karcie ładne ma intencje, co do maga nie wiem, mag to niby manipulacja, ale przy tej 3 monet, może ma poważne zamiary, może nie jest zbyt wylewny, tylko jego wizja partnerstwa opiera się na czynach? nie rozumiem zbytnio wpływ innych osób? paź buław wiem, że Pan ma syna, więc może tutaj on się boi jak to powiedzieć, że ma dziecko, czy się nie wystraszę i to go trochę blokuje przed tą relajcą lęki lub obawy tej osoby co do relacji? eremita boi się, że kiedyś i tak zostanie sam, że ta relacja się zakończy, bo będzie dla mnie „za stary” i zostawię go dalsza przyszłość do miesiąca czasu? 8 mieczy, 4 buław, królowa buław jeśli obydwoje porzucimy swoje lęki i ograniczenia, które mamy w głowach to czeka nas napewno pełno namiętności, spotkań, rozmów, taki początek bliższej relacji, może to ja będę tą osobą inicjującą w tej relacji? tutaj już inne pytania, nowe rozkłady: jakie będą konsekwencje, jeśli wyznam co tak naprawdę do niego czuję? umiarkowanie - może dzięki temu będę już wolna od niepokoju jaki mam w głowie i emocjach, nie będę już tak spięta, wyleją/wyjdą w końcu ze mnie te emocje, dzięki czemu poczuję spokój 3 pucharów - będę bardzo zadowolona z tej decyzji, spotkam się z pozytywną odpowiedzią słońce - odpowiedź będzie pozytywna, odwzajemniona czy Pan jest wolny/singlem? pytanie zadane z czystej intencji, po prostu chcę to wiedzieć, bo jeśli jest to nawet nie będę próbować nic kontynuować i skończę tą znajomość król mieczy - wiem, że Pan się kilka lat temu rozwiódł, więc może pokazała po prostu rozwodnika 6 buław - i tutaj kompletnie nie wiem, jest/był z jakąś kobietą i zapowiadało się dobrze śmierć - ale się rozstali/rozstaną w najbliższym czasie Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.