Ismena Napisano Marzec 24, 2019 Napisano Marzec 24, 2019 Wczoraj oglądałam pewien film. 1. Kim jest główny bohater? 2. Jakie ma zadanie do wykonania? 1 Cytuj
Karolina Napisano Marzec 31, 2019 Napisano Marzec 31, 2019 1. Zegar - to ktoś kto potrafi przemieszczać się w czasie 2. Ptaki - ma zmienić jakiś bieg zdarzeń 1 Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 7, 2019 Napisano Kwiecień 7, 2019 Wezmę jutro, jeśli łaskawie pozwolisz 2 Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 8, 2019 Napisano Kwiecień 8, 2019 1. Ptaki - jest to osoba, której rolą była rozmowa, może jakiś mediator, szpieg, policjant. Jakoś tak mi się nasunelo 2. Pan - no i co ja mam tu wymyśleć? Może ten szpieg miał uwieść jakąś kobietę i dowiedzieć się jakiś informacji? 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 8, 2019 Napisano Kwiecień 8, 2019 List - pisarz, dziennikarz Jeździec - dostarczanie ekstremalnych wrażeń 1 Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 9, 2019 Napisano Kwiecień 9, 2019 10 godzin temu, manna napisał: 1. kim jest główny bohater? 4 kielichów- jakaś osoba niezadowolona ze swojego życia, ale niosąca pomoc innym (intuicja podpowiada lekarza/terapeutę lub detektywa) 2. Jakie ma zadanie? Pustelnik- ma za zadanie odnalezienie prawdy lub jakiegoś leku. @manna, to ćwiczenie z kart lenormand Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 9, 2019 Napisano Kwiecień 9, 2019 Nie szkodzi Ale zapraszamy do ćwiczeń tarotowych 1 Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 23, 2019 Autor Napisano Sierpień 23, 2019 Dnia 8.04.2019 o 11:43, Syrena napisał: 1. Ptaki - jest to osoba, której rolą była rozmowa, może jakiś mediator, szpieg, policjant. Jakoś tak mi się nasunelo 2. Pan - no i co ja mam tu wymyśleć? Może ten szpieg miał uwieść jakąś kobietę i dowiedzieć się jakiś informacji? Brawo film pt. "Ostatni pocałunek cesarza" Oficer Wermachtu zostaje wysłany do Holandii, by ochraniać byłego cesarza Niemiec Wilhelma II. Z czasem zakochuje się w służącej monarchy. <filmweb.pl> 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.