soleila007 Napisano Marzec 26, 2019 Napisano Marzec 26, 2019 Zapytalam karty gdzie spotkam przyszlego partnera wypadlo: pan drzewo drogi. Jestem niemal pewna ze juz go znam jakis znajomy(drzewo) pan to ten mezczyzna mam problem z karta drogi ktoś pomoże dorzuci swoje 3 grosze? 1 Cytuj
Karolina Napisano Marzec 31, 2019 Napisano Marzec 31, 2019 Ja się zastanawiam czy nie planujesz zmienić miejsca zamieszkania, bo wg. mnie poznasz owego mężczyznę w miejscu gdzie "zapuścisz korzenie". A jeśli go znasz, to na partnerstwo przyjdzie czas podczas jakiegoś wyjazdu. Na pewno przy Tobie jest przemieszczenie się i to jest kluczem do poznania danego mężczyzny. Cytuj
soleila007 Napisano Marzec 31, 2019 Autor Napisano Marzec 31, 2019 nie planuje zmiany miejsca zamieszkania Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 7, 2020 Napisano Czerwiec 7, 2020 A może na jakimś wyjeździe, wycieczce. Być może ze znajomymi zaplanujesz jakiś wyjazd i sie cudownie okaże, że miłość miałaś po nosem Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.