Lakszmi Napisano Marzec 26, 2019 Napisano Marzec 26, 2019 Na dzisiaj Wylosowalam sobie kartę dnia Kochankowie .Talia classic tarot Barbara Moore .Dzisiaj mozliwe ze podejmę jakiś wybór ,decyzje odnośnie spraw uczuciowych .Karta zapowiada dzień pełen uczuć ,miłości ,czułości Cytuj
Lakszmi Napisano Marzec 26, 2019 Autor Napisano Marzec 26, 2019 Weryfikuje karta ta pokazała mi we wróżbie -ćwiczeniu „internetowy Romans z pewnym panem który mi się podoba plus zrobienie gotowanego zdrowego (nie tłustego obiadu dla kogos bliskiego Cytuj
Lakszmi Napisano Marzec 27, 2019 Autor Napisano Marzec 27, 2019 Piękna kartę dnia mam na dziś wisielec oczekiwanie, zastoj ,bez Ruch .Oj karta dobitnie mówi poczekaj na jego ruch ,on się wkoncu obudzi .Sama nic nie rób .Kto ?co !O kogo tej karcie chodzi(tak te kartę dZis widzę Cytuj
Lakszmi Napisano Marzec 27, 2019 Autor Napisano Marzec 27, 2019 8 godzin temu, Beata2581 napisał: Piękna kartę dnia mam na dziś wisielec oczekiwanie, zastoj ,bez Ruch .Oj karta dobitnie mówi poczekaj na jego ruch ,on się wkoncu obudzi .Sama nic nie rób .Kto ?co !O kogo tej karcie chodzi(tak te kartę dZis widzę Zrobiłam wydruk dla siostry jakiś wniosek .Myslalam ze przyjdzie po ten papier .No ,i dzisiaj bede czekać na jutro . Cytuj
Lakszmi Napisano Marzec 29, 2019 Autor Napisano Marzec 29, 2019 Na dzisiaj piękna karta .Sad ostateczny Ciężko mi te kartę rozgryźć.Ale nasuwa się myśl słuchaj dziś zakończy się cos finałem Cytuj
Lakszmi Napisano Marzec 29, 2019 Autor Napisano Marzec 29, 2019 13 godzin temu, Beata2581 napisał: Na dzisiaj piękna karta .Sad ostateczny Ciężko mi te kartę rozgryźć.Ale nasuwa się myśl słuchaj dziś zakończy się cos finałem Cytuj
Lakszmi Napisano Marzec 29, 2019 Autor Napisano Marzec 29, 2019 Przy tej karcie sąd ostateczny była siostra ale nie na długo . wrozylam na grupie ezo w ramach ćwiczeń dużo ludzi się rzuciło.Moj luby będzie u mnie spał,bo wraca do Pl ,i siostrzenica myślałam ze nie będzie jej ale tez śpi u mnie Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.