Lakszmi Napisano Kwiecień 9, 2019 Napisano Kwiecień 9, 2019 Znalazłam fajny rozkład , i jest on dla mnie jak na razie w wersji ćwiczebnej . Wczoraj dzwoniłam za praca, nawet po pośrednikach pracy pytając się , o oferty . Rozkład zaczerpnięty kwiecień - Rycerz kielich maj - koło fortuny czerwiec - pustelnik lipiec - 10 kielich sierpień - rycerz buław wrzesień - król buław pażdziernik - świat listopad - paz mieczy grudzień - kapłan Więc moja interpretacja jest taka . Jako , że w kwietniu wylosowałam kartę rycerz kielich więc dowiadywałam się co jest czyli dzwonienie pytania , o pracę . Więc pani z jednej agencji pracy powiedziała żeby zadzwonić pod koniec kwietnia 2019. Może będzie praca . Maj . I tu obstawiam pracę ,jest to koło fortuny kasa , los się uśmiechnie. Czerwiec . Popracuje miesiąc od maja do Czerwca i na tym się skończy dalej będę szukać , o czym świadczy mój Pustelnik . Jednak jest szansa , że coś znajdę tylko głębiej szukać , bardziej . Lipiec Karta spełnienia (tak mi się jakoś ta karta kojarzy , ze spełnieniem ) , i tutaj też może się coś pojawić , o ile w karcie pustelnika coś znajdę .Sierpień okres 2 go miesiąca wakacji , i karta Rycerz Buław. Tutaj mam skojarzenia , że jeśli znajdę tę pracę , na przełomie wakacji 2019, to ta praca będzie z dośc napiętym grafikiem dużo nerwów , intensywność . Wrzesień zapowiada Obserwacje mojej osoby przez Kierownika Czy jest warto mnie zatrudnić przez firmę . Pazdziernik Świat . Skojarzyło mi się z wyjazdem w świat?. Czyli może jakaś za granica , zakończenie współpracy .Listopad w karcie Paz mieczy .Ktoś będzie poszukiwał młodych osób , i skojarzenie że i ja się załapie praca bardziej umysłowa , niż fizyczna . Grudzeń w karcie papieża . Czyli czekaja mnie liczne rozmowy możliwe , że rekrutacyjne . W jakim zawodzie będę wykonywać pracę . Karta Słońce Zawód który będzie sprawiał mi przyjemność. Coś związane z dziećmi , z kwiatami , coś związane z upiększaniem siebie dziecko ma na głowie pióropusz czyli chcę być ładne .Praca z energią . Może Reiki Cytuj
Lakszmi Napisano Kwiecień 9, 2019 Autor Napisano Kwiecień 9, 2019 Dnia 9.04.2019 o 13:14, Beata2581 napisał: Znalazłam fajny rozkład , i jest on dla mnie jak na razie w wersji ćwiczebnej . Wczoraj dzwoniłam za praca, nawet po pośrednikach pracy pytając się , o oferty . Rozkład zaczerpnięty kwiecień - Rycerz kielich maj - koło fortuny czerwiec - pustelnik lipiec - 10 kielich sierpień - rycerz buław wrzesień - król buław pażdziernik - świat listopad - paz mieczy grudzień - kapłan Więc moja interpretacja jest taka . Jako , że w kwietniu wylosowałam kartę rycerz kielich więc dowiadywałam się co jest czyli dzwonienie pytania , o pracę . Więc pani z jednej agencji pracy powiedziała żeby zadzwonić pod koniec kwietnia 2019. Może będzie praca . Maj . I tu obstawiam pracę ,jest to koło fortuny kasa , los się uśmiechnie. Czerwiec . Popracuje miesiąc od maja do Czerwca i na tym się skończy dalej będę szukać , o czym świadczy mój Pustelnik . Jednak jest szansa , że coś znajdę tylko głębiej szukać , bardziej . Lipiec Karta spełnienia (tak mi się jakoś ta karta kojarzy , ze spełnieniem ) , i tutaj też może się coś pojawić , o ile w karcie pustelnika coś znajdę .Sierpień okres 2 go miesiąca wakacji , i karta Rycerz Buław. Tutaj mam skojarzenia , że jeśli znajdę tę pracę , na przełomie wakacji 2019, to ta praca będzie z dośc napiętym grafikiem dużo nerwów , intensywność . Wrzesień zapowiada Obserwacje mojej osoby przez Kierownika Czy jest warto mnie zatrudnić przez firmę . Pazdziernik Świat . Skojarzyło mi się z wyjazdem w świat?. Czyli może jakaś za granica , zakończenie współpracy .Listopad w karcie Paz mieczy .Ktoś będzie poszukiwał młodych osób , i skojarzenie że i ja się załapie praca bardziej umysłowa , niż fizyczna . Grudzeń w karcie papieża . Czyli czekaja mnie liczne rozmowy możliwe , że rekrutacyjne . W jakim zawodzie będę wykonywać pracę . Karta Słońce Zawód który będzie sprawiał mi przyjemność. Coś związane z dziećmi , z kwiatami , coś związane z upiększaniem siebie dziecko ma na głowie pióropusz czyli chcę być ładne .Praca z energią . Może Reiki Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 Ten temat moim zdaniem pasuje bardziej do działu z Interpretacjami Rozkładów. Jego obecność tutaj jest niegodna z regulaminem... Cytuj
Lakszmi Napisano Maj 5, 2019 Autor Napisano Maj 5, 2019 9 godzin temu, Briee napisał: Ten temat moim zdaniem pasuje bardziej do działu z Interpretacjami Rozkładów. Jego obecność tutaj jest niegodna z regulaminem... Jeśli jest nie zgodny ,to niech Ismena przeniesie .:) Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 2, 2019 Autor Napisano Sierpień 2, 2019 Dnia 9.04.2019 o 13:14, Lakszmi napisał: Znalazłam fajny rozkład , i jest on dla mnie jak na razie w wersji ćwiczebnej . Wczoraj dzwoniłam za praca, nawet po pośrednikach pracy pytając się , o oferty . Rozkład zaczerpnięty kwiecień - Rycerz kielich maj - koło fortuny czerwiec - pustelnik lipiec - 10 kielich sierpień - rycerz buław wrzesień - król buław pażdziernik - świat listopad - paz mieczy grudzień - kapłan Więc moja interpretacja jest taka . Jako , że w kwietniu wylosowałam kartę rycerz kielich więc dowiadywałam się co jest czyli dzwonienie pytania , o pracę . Więc pani z jednej agencji pracy powiedziała żeby zadzwonić pod koniec kwietnia 2019. Może będzie praca . Maj . I tu obstawiam pracę ,jest to koło fortuny kasa , los się uśmiechnie. Czerwiec . Popracuje miesiąc od maja do Czerwca i na tym się skończy dalej będę szukać , o czym świadczy mój Pustelnik . Jednak jest szansa , że coś znajdę tylko głębiej szukać , bardziej . Lipiec Karta spełnienia (tak mi się jakoś ta karta kojarzy , ze spełnieniem ) , i tutaj też może się coś pojawić , o ile w karcie pustelnika coś znajdę .Sierpień okres 2 go miesiąca wakacji , i karta Rycerz Buław. Tutaj mam skojarzenia , że jeśli znajdę tę pracę , na przełomie wakacji 2019, to ta praca będzie z dośc napiętym grafikiem dużo nerwów , intensywność . Wrzesień zapowiada Obserwacje mojej osoby przez Kierownika Czy jest warto mnie zatrudnić przez firmę . Pazdziernik Świat . Skojarzyło mi się z wyjazdem w świat?. Czyli może jakaś za granica , zakończenie współpracy .Listopad w karcie Paz mieczy .Ktoś będzie poszukiwał młodych osób , i skojarzenie że i ja się załapie praca bardziej umysłowa , niż fizyczna . Grudzeń w karcie papieża . Czyli czekaja mnie liczne rozmowy możliwe , że rekrutacyjne . W jakim zawodzie będę wykonywać pracę . Karta Słońce Zawód który będzie sprawiał mi przyjemność. Coś związane z dziećmi , z kwiatami , coś związane z upiększaniem siebie dziecko ma na głowie pióropusz czyli chcę być ładne .Praca z energią . Może Reiki Mamy sierpień a ja 5.08 idę na szkolenie do pracy i lekarza dostałam się do jednego zakładu kobieta rekrutującą dała mi szanse na miesiąc jak się wykaże dostanę na dwa lata umowę ,a potem na stałe Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.