Skocz do zawartości

Tarot de la Nuit, Tarot Nocy

Polecane posty

Napisano

Bardzo ciekawie przedstawione te karty są, ale trochę mroczne mam wrażenie 

• 1 month later...
Napisano

Bardzo dobrze dopracowane są przekazy tych kart w dołączonej książeczce.

• Lubię! 1
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
Napisano

Coś pięknego...  Zwróciłem uwagę na trzy z nich, które najbardziej mi się podobają. A szczególnie jedna  ;)

Napisano

Tak mi teraz przyszło do głowy... Czy da się z takiego intuicyjnego wyboru trzech kart albo tej jednej, która tak przykuła moją uwagę, coś odczytać?

Napisano

A jakie karty zwróciły Twoją uwagę? Mi szczególnie podoba się Siła, Kapłanka i Cesarz. Przy doborze nowej talii zawsze natomiast patrzę na te, które są niejako moje ulubione.

Napisano

A odnosnie Twojego pytania o odczyt tych kart, to ja bym zliczyła nimery kart. Wychodzi wtedy 22. Czyli Glupiec.  To wskazuje że jesteś na początku jakuejś drogi, czegoś się uczysz, szkolisz, poznajesz. To taka moja luzna interpretacja.

• Lubię! 1
Napisano

Dziękuję ;) Karta dość adekwatna do sytuacji życiowej, w której się aktualnie znajduję. Jeśli chodzi o poznanie, to też nie mija się z prawdą. 

Napisano

Zafacynowana tą talią pogmerałam w necie i okazuje się, że w przyszłym roku  na rynek wejdą także Lenormand de la nuit:)))

Napisano

Tak, obejrzałam już wszystkie filmiki:)  b  z kazdą chwilą podoba mi się bardziej.   Znalazlam też stronę  ilustratorki. Przepiekne ma wszystkie prace.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...