Syrena Napisano Wrzesień 16, 2015 Napisano Wrzesień 16, 2015 Ja bym postawiła' słodkiego, 'ale to Twoja skrzynka w końcu Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 16, 2015 Napisano Wrzesień 16, 2015 To jeszcze trzeba Margitę zapytać, która poleciała po sweterek Ale w końcu... można zrobić 50/50 w tej skrzynce, o Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 18, 2015 Napisano Wrzesień 18, 2015 O, idealny pomysł , wilk syty i owca cała:-D Cytuj
maleficent Napisano Październik 4, 2015 Napisano Październik 4, 2015 Kochane, a czy widziałyscie czerwony ksiezyc ? Ja niestety... czekałam do 3 i się poddalam, a zaćmienie w moim terenie było widoczne o 4 -.- Cytuj
Marika Napisano Październik 4, 2015 Napisano Październik 4, 2015 Ja się poddałam, musiałam rano wstać i nie mogłam pozwolić sobie na aż tak długie siedzenie... ale obudziłam się około 03:45 spojrzałam w okno i księżyc był "normalny", więc poszłam spać Teraz trzeba czekać 18 lat Cytuj
maleficent Napisano Październik 6, 2015 Napisano Październik 6, 2015 U mnie identycznie No cóż, może wytrwamy przy następnym zaćmieniu Cytuj
basiunia153 Napisano Październik 8, 2015 Napisano Październik 8, 2015 A ja akurat byłam w sanatorium i większość osób wstała, aby zobaczyć Cytuj
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Napisano Październik 11, 2015 A ja akurat byłam w sanatorium i większość osób wstała, aby zobaczyć i jakie wrażenia? Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 23, 2015 Napisano Październik 23, 2015 Hej. Wiem, że to forum o kartach, ale jestem na różnych forach o innej tematyce, i jest tam coś, czego nie ma tutaj A mianowicie - dlaczego tematy przywitań użytkowników są po jakimś czasie blokowane, czemu nie ma takiego działu jak rozmowy o nas? W sensie, że każdy miałby swój temat i inni mogliby zadawać pytania, mogłyby powstawać dialogi, forumowe przyjaźnie itd. Moim zdaniem coś takiego jest fajne Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ismena Napisano Październik 24, 2015 Autor Napisano Październik 24, 2015 Tematy z powitaniami - ileż można się witać? Troszkę bez celu żeby na przykład w październiku witać osobę, która zarejestrowała się na forum rok wcześniej, a obecnie w ogóle już się nie udziela. Zamykanie tematów sprawia, że ten dział jest uporządkowany. Poza tym, dzięki zamykaniu każdy z użytkowników, jeśli zechce się przywitać zakłada swój własny temat i nie wpisuje się w już istniejących, co zresztą także ma na celu utrzymanie porządku w tym dziale. Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi własnymi tematami? Jest dział pogaduszek, który można wykorzystać na bardzo wiele możliwości. Obecnie jest wykorzystywana tylko minimalna część, a można więcej. Ten dział, ma za zadanie łączyć użytkowników w zwykłych rozmowach, pogaduszkach o wszystkim i o niczym, tutaj można zadawać pytania, wymieniać się poglądami, pisać o pasjach, doświadczeniach, czy nawiązywać przyjaźnie, itd. Oprócz tego działu, na "zwykłe" rozmowy przeznaczony jest także czat, który jak zauważyłam jak na razie także jest wykorzystywany w małym stopniu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby to zmienić. Jak już wielokrotnie pisałam, forum tworzą użytkownicy, także llenadefe:) jeżeli uważasz, że, to co proponujesz tutaj się przyda - napisz nowy temat To co jest tutaj, na forum zależy od Was, więc nie bójcie się pisać, odpowiadać w tematach czy zakładać nowych. Forum o kartach, wróżbach, ale tak jak wspomniałam są tutaj miejsca, gdzie można pisać o wszystkim innym. Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 25, 2015 Napisano Październik 25, 2015 Właśnie nie chciałam robić bałaganu, dlatego zapytałam. Nie wiem czy mnie zrozumiałaś do końca, czasami jest tak, że np. z kilkoma osobami z forum że tak powiem bardziej się zaprzyjaźniasz, i w takich tematach użytkownicy rozmawiają sobie o swoich że tak powiem prywatnych sprawach (oczywiście w granicach rozsądku), bo trochę dziwnie by to wyglądało, jakby w Pogaduszkach użytkownicy spamowali i prowadzili dialogi, zupełnie pomijając innych użytkowników. Albo jakby ktoś pisał "Cześć, szukam pracy." albo "Cześć, rzucił mnie chłopak i chce mi się wyć" "Witam, rzucam palenie", myślę że teraz bardziej sprecyzowałam, ot tak taka sugestia, choć np fakt faktem istnieje jeszcze pw. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ismena Napisano Październik 25, 2015 Autor Napisano Październik 25, 2015 W takim razie jakby dokładnie miały wyglądać te własne tematy? Zawsze tak będzie, że tylko część osób się zaangażuje w rozmowę, ale w takich sytuacjach nie ma mowy o pomijaniu, bo użytkownicy sami wybierają, czy chcą pisać, czy nie. Zobacz, tutaj są różne tematy viewforum.php?f=14, niektóre "prywatne" inne całkiem na luzie. Jeśli ktoś chce pisać, to pisze, a jeśli nie, to po prostu pozostaje obserwatorem. Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 26, 2015 Napisano Październik 26, 2015 Miałam na myśli taki wariant, jak z powitaniami, każdy użytkownik miałby swój temat, gdzie inni zadawaliby mu różne pytania, o prace, szkołę, zainteresowania itd. To co piszesz, też jest rozwiązaniem. Każdy ma prawo wyboru Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ismena Napisano Październik 27, 2015 Autor Napisano Październik 27, 2015 Tylko pytanie, czy każdy z użytkowników życzyłby sobie, aby z góry zakładano mu taki temat? Myślę, że nie i to jeśli już, sprawdziłoby się wtedy, gdyby użytkownicy sami zaczęli takie tematy dla siebie zakładać. Ja nic przeciwko temu nie mam, tak jak wielokrotnie pisałam, forum tworzą użytkownicy. W każdym bądź razie, propozycja padła, mam nadzieję, że niektórzy użytkownicy tutaj zaglądają i czytają, więc jeśli chcecie, aby coś takiego tutaj miało miejsce, taki temat dla siebie możecie założyć. Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 28, 2015 Napisano Październik 28, 2015 Dokładnie to miałam na myśli, Ismeno. Dobrowolne zakładanie tematów Przecież nie chodzi o to, aby kogoś zmuszać. Co słychać? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Październik 28, 2015 Napisano Październik 28, 2015 Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest piękna jesień, słoneczko świeci, oby jak najdłużej była taka pogoda. Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 29, 2015 Napisano Październik 29, 2015 A u mnie tak zimno, że psa by na zewnątrz nie wypuścił : ( Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Październik 29, 2015 Napisano Październik 29, 2015 Oj, w tym momencie cieszę się, że nie mieszkam w tych regionach Polski co Ty ;) Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 30, 2015 Napisano Październik 30, 2015 Wiadomo, podkarpacie, góry, Bieszczady i te sprawy ; ) Mimo tego, co słyszałam to coś mi się wydaje, ze w tym roku zima będzie, skoro takie piękne lato mieliśmy. Strzelam, że gdzieś na zachodniej ścianie sobie pomieszkujesz? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
maleficent Napisano Październik 30, 2015 Napisano Październik 30, 2015 Nie wiem co się ze mną dzieje, ale od pewnego czasu zaczęłam lubić i doceniać jesień... pewnie się starzeję włączyła mi się melancholijna strona duszy , a teraz nikt nie będzie zadawał podejrzanych pytań ;> , dlaczego jestem smutna, albo ryczę przy ckliwej piosence o miłości Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 30, 2015 Napisano Październik 30, 2015 Haha, rozbawiłaś mnie tym postem Nawet mi to nie przyszło do głowy, dopóki nie napisałaś Ja też lubię jesień, listki, ale ciepłą taką, słoneczną Dzisiaj w ramach jesieni zrobiłam sos z opieniek na obiad, ahaha Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
maleficent Napisano Październik 30, 2015 Napisano Październik 30, 2015 O, opieńki no to kochana, nie ma co Perfekcyjna Pani domu Ja 4 dzień z rzędu na suchych kanapkach Kiedyś też nie podchodziłam do jesieni w ten sposób, nie znosiłam jej, dla mnie istniało tylko lato , teraz to się zmienia... czy deszcz, czy słońce, ja zaczynam marzyć i wyć Cytuj
llenadefe:) Napisano Październik 30, 2015 Napisano Październik 30, 2015 Heheheh, skoro nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem, to przynajmniej dobrze pojem, dopóki jest za co, hahahaha We wszystkim można znaleźć jakąś optymistyczną stronę. Oj, ja to jestem bardzo nostalgiczna i wrażliwa, wszystko, dosłownie wszystko potrafi mi przynieść wspomnienia. Tęsknotę za kimś, lub za czymś (niekoniecznie mowa o lovkach), i wtedy też wyję jak bóbr. Lato to moje my love <3 Wybieracie sie dziś/ jutro na jakąś strrrraszną imprezę? Bo ja nie mam planów Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
maleficent Napisano Październik 30, 2015 Napisano Październik 30, 2015 Przynajmniej się rozwijasz - chociażby talent kulinarny, ja to tylko przypalam Wczoraj byłam na dyskotece dzieci z podstawówki Coraz to lepsze przebrania dzieciaki mają A Ty gdzie się kochana wybierasz ? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.