Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

Napisano

To jeszcze trzeba Margitę zapytać, która poleciała po sweterek ;)

Ale w końcu... można zrobić 50/50 w tej skrzynce, o :)

• 3 weeks later...
Napisano

Kochane, a czy widziałyscie czerwony ksiezyc ? Ja niestety... czekałam do 3 i się poddalam, a zaćmienie w moim terenie było widoczne o 4 -.-

Napisano

Ja się poddałam, musiałam rano wstać i nie mogłam pozwolić sobie na aż tak długie siedzenie... ale obudziłam się około 03:45 spojrzałam w okno i księżyc był "normalny", więc poszłam spać ;)

Teraz trzeba czekać 18 lat ;)

Napisano

U mnie identycznie ;) No cóż, może wytrwamy przy następnym zaćmieniu :P

Napisano

A ja akurat byłam w sanatorium i większość osób wstała, aby zobaczyć :)

Napisano
A ja akurat byłam w sanatorium i większość osób wstała, aby zobaczyć :)

i jakie wrażenia? :)

• 2 weeks later...
Napisano

Hej.

Wiem, że to forum o kartach, ale jestem na różnych forach o innej tematyce, i jest tam coś, czego nie ma tutaj

A mianowicie - dlaczego tematy przywitań użytkowników są po jakimś czasie blokowane, czemu nie ma takiego działu jak rozmowy o nas? W sensie, że każdy miałby swój temat i inni mogliby zadawać pytania, mogłyby powstawać dialogi, forumowe przyjaźnie itd. Moim zdaniem coś takiego jest fajne :)

• [...] Nadie puede detenerte

Si tu tienes fé

No te quedes con tu nombre escrito en la pared

En la pared...[/list:u]

Napisano

Tematy z powitaniami - ileż można się witać? ;) Troszkę bez celu żeby na przykład w październiku witać osobę, która zarejestrowała się na forum rok wcześniej, a obecnie w ogóle już się nie udziela. Zamykanie tematów sprawia, że ten dział jest uporządkowany. Poza tym, dzięki zamykaniu każdy z użytkowników, jeśli zechce się przywitać zakłada swój własny temat i nie wpisuje się w już istniejących, co zresztą także ma na celu utrzymanie porządku w tym dziale.

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi własnymi tematami? Jest dział pogaduszek, który można wykorzystać na bardzo wiele możliwości. Obecnie jest wykorzystywana tylko minimalna część, a można więcej. Ten dział, ma za zadanie łączyć użytkowników w zwykłych rozmowach, pogaduszkach o wszystkim i o niczym, tutaj można zadawać pytania, wymieniać się poglądami, pisać o pasjach, doświadczeniach, czy nawiązywać przyjaźnie, itd. Oprócz tego działu, na "zwykłe" rozmowy przeznaczony jest także czat, który jak zauważyłam jak na razie także jest wykorzystywany w małym stopniu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby to zmienić.

Jak już wielokrotnie pisałam, forum tworzą użytkownicy, także llenadefe:) jeżeli uważasz, że, to co proponujesz tutaj się przyda - napisz nowy temat :)

To co jest tutaj, na forum zależy od Was, więc nie bójcie się pisać, odpowiadać w tematach czy zakładać nowych. Forum o kartach, wróżbach, ale tak jak wspomniałam są tutaj miejsca, gdzie można pisać o wszystkim innym.

Napisano

Właśnie nie chciałam robić bałaganu, dlatego zapytałam.

Nie wiem czy mnie zrozumiałaś do końca, czasami jest tak, że np. z kilkoma osobami z forum że tak powiem bardziej się zaprzyjaźniasz, i w takich tematach użytkownicy rozmawiają sobie o swoich że tak powiem prywatnych sprawach (oczywiście w granicach rozsądku), bo trochę dziwnie by to wyglądało, jakby w Pogaduszkach użytkownicy spamowali i prowadzili dialogi, zupełnie pomijając innych użytkowników. Albo jakby ktoś pisał "Cześć, szukam pracy." albo "Cześć, rzucił mnie chłopak i chce mi się wyć" "Witam, rzucam palenie", myślę że teraz bardziej sprecyzowałam, ot tak taka sugestia, choć np fakt faktem istnieje jeszcze pw. :)

Si tu tienes fé

Napisano

W takim razie jakby dokładnie miały wyglądać te własne tematy?

Zawsze tak będzie, że tylko część osób się zaangażuje w rozmowę, ale w takich sytuacjach nie ma mowy o pomijaniu, bo użytkownicy sami wybierają, czy chcą pisać, czy nie.

Zobacz, tutaj są różne tematy viewforum.php?f=14, niektóre "prywatne" inne całkiem na luzie. Jeśli ktoś chce pisać, to pisze, a jeśli nie, to po prostu pozostaje obserwatorem.

Napisano

Miałam na myśli taki wariant, jak z powitaniami, każdy użytkownik miałby swój temat, gdzie inni zadawaliby mu różne pytania, o prace, szkołę, zainteresowania itd. ;)

To co piszesz, też jest rozwiązaniem. Każdy ma prawo wyboru :)

Si tu tienes fé

Napisano

Tylko pytanie, czy każdy z użytkowników życzyłby sobie, aby z góry zakładano mu taki temat? Myślę, że nie i to jeśli już, sprawdziłoby się wtedy, gdyby użytkownicy sami zaczęli takie tematy dla siebie zakładać. Ja nic przeciwko temu nie mam, tak jak wielokrotnie pisałam, forum tworzą użytkownicy.

W każdym bądź razie, propozycja padła, mam nadzieję, że niektórzy użytkownicy tutaj zaglądają i czytają, więc jeśli chcecie, aby coś takiego tutaj miało miejsce, taki temat dla siebie możecie założyć. :)

Napisano

Dokładnie to miałam na myśli, Ismeno. Dobrowolne zakładanie tematów ;)

Przecież nie chodzi o to, aby kogoś zmuszać.

Co słychać?

Si tu tienes fé

Napisano

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest piękna jesień, słoneczko świeci, oby jak najdłużej była taka pogoda. <czas>

Napisano

A u mnie tak zimno, że psa by na zewnątrz nie wypuścił : (

Si tu tienes fé

Napisano

Oj, w tym momencie cieszę się, że nie mieszkam w tych regionach Polski co Ty ;) ;)

Napisano

Wiadomo, podkarpacie, góry, Bieszczady i te sprawy ; )

Mimo tego, co słyszałam to coś mi się wydaje, ze w tym roku zima będzie, skoro takie piękne lato mieliśmy.

Strzelam, że gdzieś na zachodniej ścianie sobie pomieszkujesz? ;)

Si tu tienes fé

Napisano

Nie wiem co się ze mną dzieje, ale od pewnego czasu zaczęłam lubić i doceniać jesień... pewnie się starzeję :P włączyła mi się melancholijna strona duszy ;( , a teraz nikt nie będzie zadawał podejrzanych pytań ;> , dlaczego jestem smutna, albo ryczę przy ckliwej piosence o miłości <serca>

Napisano

Haha, rozbawiłaś mnie tym postem :D

Nawet mi to nie przyszło do głowy, dopóki nie napisałaś :P

Ja też lubię jesień, listki, ale ciepłą taką, słoneczną :P

Dzisiaj w ramach jesieni zrobiłam sos z opieniek na obiad, ahaha

Si tu tienes fé

Napisano

O, opieńki <mniam> no to kochana, nie ma co Perfekcyjna Pani domu <haha2> Ja 4 dzień z rzędu na suchych kanapkach :|

Kiedyś też nie podchodziłam do jesieni w ten sposób, nie znosiłam jej, dla mnie istniało tylko lato <serca> , teraz to się zmienia... czy deszcz, czy słońce, ja zaczynam marzyć i wyć <placz>

Napisano

Heheheh, skoro nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem, to przynajmniej dobrze pojem, dopóki jest za co, hahahaha :D

We wszystkim można znaleźć jakąś optymistyczną stronę. Oj, ja to jestem bardzo nostalgiczna i wrażliwa, wszystko, dosłownie wszystko potrafi mi przynieść wspomnienia. Tęsknotę za kimś, lub za czymś (niekoniecznie mowa o lovkach), i wtedy też wyję jak bóbr.

Lato to moje my love <3

Wybieracie sie dziś/ jutro na jakąś strrrraszną imprezę? :D Bo ja nie mam planów :D

Si tu tienes fé

Napisano

Przynajmniej się rozwijasz - chociażby talent kulinarny, ja to tylko przypalam <dance>

Wczoraj byłam na dyskotece dzieci z podstawówki <haha2> Coraz to lepsze przebrania dzieciaki mają :P A Ty gdzie się kochana wybierasz ?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...