Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 musze odejsc na chwile od komputera... ale, właśnie dlatego, że u Mariki doczytałam przy którymś poście o avatarze to go ustawiłam jeszcze jakiś ładny podpis musze sobie zrobić Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Ja tez taka kreatywność oraz indywidualność lubie dlatego Cię popieram, niech inni dają coś od siebie, choćby stworzenie własnego avatatu, to nie zajmuje przecież kliku godzin. Oj Mariko... ja kochana przy Tobie to dziecko we mgle, narazie zaryzykowalam wróżby z przymrozeniem oka małymi krokami idę do przodu, mam stresa, ale staram się myśleć pozytywnie Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Luna kieruj się w wyborze tym co mówi Ci serce i przede wszystkim nie zmuszaj się, tylko płyń Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Luna To mi się podoba, bardzo serdecznie zapraszamy im nas więcej tym lepiej i weselej w końcu ten dział z ćwiczeniami jest dla wszystkich użytkowników, a uczyć się nie trzeba tylko z podręcznika, a można tę naukę urozmaicić poprzez udział w forumowych ćwiczeniach, a przy okazji mile spędzając czas a i można sobie poprawić humor i popracować z wyobraźnią szczególnie według mnie przy szukaniu odpowiedniego kraju maleficent od czegoś trzeba zacząć, na pewno dasz radę, będę Cię wspierać Cytuj
maleficent Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Dziękuję ! Kochane, życzę dobrej nocy, ja uciekam, bo rano zaśpie na autobus Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Dobranoc Też niestety powoli na mnie pora. Cytuj
Marika Napisano Listopad 24, 2015 Napisano Listopad 24, 2015 Kolorowych snów i miłego dnia jutro Cytuj
Margita Napisano Listopad 25, 2015 Napisano Listopad 25, 2015 Witajcie nadobne niewiasty Zapraszam na poranną kawę. Cytuj
maleficent Napisano Listopad 25, 2015 Napisano Listopad 25, 2015 Widzę ciacho jest, także można się relaksować i upajać aurą zimową za oknem Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 25, 2015 Napisano Listopad 25, 2015 ja już chce wiosne dopiero wrocilam do domu i jestem padnieta. Cytuj
Ismena Napisano Listopad 25, 2015 Autor Napisano Listopad 25, 2015 Oj tak, nie am to jak wiosna maleficent widzę, że wywar w kociołku już ugotowany, czyli pełna gotowość na andrzejkowe wróżby Cytuj
maleficent Napisano Listopad 25, 2015 Napisano Listopad 25, 2015 Ismeno ja się trochę stresuje mam nadzieje, ze ugotowałam wystarczająca ilość wywaru Cytuj
Ismena Napisano Listopad 25, 2015 Autor Napisano Listopad 25, 2015 maleficent rozumiem Cię doskonale ... będzie kilka tematów i pytania/prośby zostaną rozłożone, więc nie powinno być źle. Oczywiście odpowiadać nie musisz od razu, wszystko na spokojnie Będzie dobrze, Myślę, że w piątek już stres minie na pewno! ilość wywaru, jest dokładnie odmierzona i obawiam się, że jeszcze zostanie ale aby się nie zmarnował, może być wykorzystany do jakichś wróżb między wróżkami itp Cytuj
maleficent Napisano Listopad 26, 2015 Napisano Listopad 26, 2015 Jesteście kochane Bardzo się cieszę, to mój pierwszy raz jako osoby wróżącej, szczególnie w takim gronie i w takim świątecznym nastroju Dzisiaj chyba trochę dogotuję, lepiej więcej niż mniej Cytuj
Margita Napisano Listopad 26, 2015 Napisano Listopad 26, 2015 Kochana masz rację, zostaw trochę dla mnie, wpadnę na popołudniową "herbatkę z prądem" A przede wszystkim gratulacje i powodzenia Cytuj
maleficent Napisano Listopad 26, 2015 Napisano Listopad 26, 2015 A zapraszam wczoraj byłam na zakupach, także zaopatrzyłam się w drobre trunki Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 26, 2015 Napisano Listopad 26, 2015 jutro piateczek dobrze sie sklada mozna napic sie herbatki z wkladem Cytuj
Brigan Napisano Listopad 26, 2015 Napisano Listopad 26, 2015 maleficent- życzę powodzenia i trzymam kciuki. Poza tym... to jawna prowokacja, żebym w końcu wyciągnęła swoje karty i tutaj publicznie. W sumie korzystałam dotąd z Mistycznego Tarota Marzyciela i Llewellynu, ale ostatnio zrobiłam sobie prezent i kupiłam Thelema Tarot. Oj, ja też myślę o wiośnie. Jestem ciepłolubnym stworzeniem i ten zimowy okres najlepiej bym gdzieś przespała. No, ale cóż, klimatu nie zmienimy. Trzeba się pozbierać, przygotować kociołek i zabrać się do pracy. Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead)
Luna1986 Napisano Listopad 26, 2015 Napisano Listopad 26, 2015 Optymistka szukając w internecie informacji o tegorocznej zimie, przeczytałam bardzo optymistyczną dla mnie prognozę i mam nadzieję na jej spełnienie. A mianowicie: CIEPŁA o ile ciepła może być zima amplituda to 2 stopnie tak 2 i to te plusowe no i deszczowa, ale po takiej letniej suszy deszcz wskazany Cytuj
maleficent Napisano Listopad 27, 2015 Napisano Listopad 27, 2015 Dziewczyny ! Ja tak bardzo chcę wiosny... uważam, że każda pora roku ma piękną magię w sobie, ale dziś, serce podchodziło mi do gardła po prostu, jak jadąc autem ślizgałam się od prawej do lewej, straszne nie lubię takich ekstremalnych sytuacji, bo jestem zwykłym boi dudkiem Cytuj
Luna1986 Napisano Listopad 27, 2015 Napisano Listopad 27, 2015 ja tez chce wiosne bo jestem zmarzluch i czasami nie mam sily pojsc sobie nagrzac w domu sama w piecu a przed nami 3 zimne miesiace ech;/ Bardzo ladny ten gif z napisem dziekuje to serduszko jest cudne <3 Cytuj
llenadefe:) Napisano Listopad 27, 2015 Napisano Listopad 27, 2015 a ja kocham lato i chcę kiedyś zamieszkać w ciepłym klimacie, precz z zimą! Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
maleficent Napisano Listopad 27, 2015 Napisano Listopad 27, 2015 Ciesze się Luna Współczuję, piece to ciężka sprawa, szczególnie te kaflowe wiem, bo miałam... Ja tak samo, chciałabym chociaż żeby zimy ostrej nie było. bez sniezyc, bez slizgaw. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.