Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Napisano

musze odejsc na chwile od komputera... ale, właśnie dlatego, że u Mariki doczytałam przy którymś poście o avatarze to go ustawiłam :D

jeszcze jakiś ładny podpis musze sobie zrobić:)

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

Napisano

Ja tez taka kreatywność oraz indywidualność lubie :D dlatego Cię popieram, niech inni dają coś od siebie, choćby stworzenie własnego avatatu, to nie zajmuje przecież kliku godzin.

Oj Mariko... ja kochana przy Tobie to dziecko we mgle, narazie zaryzykowalam wróżby z przymrozeniem oka :D małymi krokami idę do przodu, mam stresa, ale staram się myśleć pozytywnie :)

Napisano

Luna kieruj się w wyborze tym co mówi Ci serce i przede wszystkim nie zmuszaj się, tylko płyń ;)

Napisano

Luna To mi się podoba, bardzo serdecznie zapraszamy :) im nas więcej tym lepiej i weselej :) w końcu ten dział z ćwiczeniami jest dla wszystkich użytkowników, a uczyć się nie trzeba tylko z podręcznika, a można tę naukę urozmaicić poprzez udział w forumowych ćwiczeniach, a przy okazji mile spędzając czas ;) a i można sobie poprawić humor i popracować z wyobraźnią szczególnie według mnie przy szukaniu odpowiedniego kraju :D

maleficent od czegoś trzeba zacząć, na pewno dasz radę, będę Cię wspierać :)<przytul>

Napisano

;* Dziękuję !

Kochane, życzę dobrej nocy, ja uciekam, bo rano zaśpie na autobus :P

Napisano

Widzę ciacho jest, także można się relaksować i upajać aurą zimową za oknem ;)

Napisano

ja już chce wiosne :(

dopiero wrocilam do domu i jestem padnieta.

Napisano

Oj tak, nie am to jak wiosna :)

maleficent widzę, że wywar w kociołku już ugotowany, czyli pełna gotowość na andrzejkowe wróżby :D

Napisano

Ismeno ja się trochę stresuje <stres> mam nadzieje, ze ugotowałam wystarczająca ilość wywaru <haha2>

Napisano

maleficent rozumiem Cię doskonale ... będzie kilka tematów i pytania/prośby zostaną rozłożone, więc nie powinno być źle. Oczywiście odpowiadać nie musisz od razu, wszystko na spokojnie :) Będzie dobrze, Myślę, że w piątek już stres minie :*

na pewno! ilość wywaru, jest dokładnie odmierzona i obawiam się, że jeszcze zostanie :D ale aby się nie zmarnował, może być wykorzystany do jakichś wróżb między wróżkami itp :D

Napisano

Jesteście kochane ;*;*;*

Bardzo się cieszę, to mój pierwszy raz jako osoby wróżącej, szczególnie w takim gronie i w takim świątecznym nastroju :)

Dzisiaj chyba trochę dogotuję, lepiej więcej niż mniej :D

Napisano

Kochana masz rację, zostaw trochę dla mnie, wpadnę na popołudniową "herbatkę z prądem" <haha2>

A przede wszystkim gratulacje i powodzenia <buziak><kwiatek>

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

A zapraszam <buziak> wczoraj byłam na zakupach, także zaopatrzyłam się w drobre trunki :P

;*<kwiatek>

Napisano

jutro piateczek dobrze sie sklada mozna napic sie herbatki z wkladem :P

Napisano

maleficent- życzę powodzenia i trzymam kciuki. ;*

Poza tym... to jawna prowokacja, żebym w końcu wyciągnęła swoje karty i tutaj publicznie. W sumie korzystałam dotąd z Mistycznego Tarota Marzyciela i Llewellynu, ale ostatnio zrobiłam sobie prezent i kupiłam Thelema Tarot. <haha2>

Oj, ja też myślę o wiośnie. Jestem ciepłolubnym stworzeniem i ten zimowy okres najlepiej bym gdzieś przespała. No, ale cóż, klimatu nie zmienimy. Trzeba się pozbierać, przygotować kociołek i zabrać się do pracy. :)

Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead)

Napisano

Optymistka :)

szukając w internecie informacji o tegorocznej zimie, przeczytałam bardzo optymistyczną dla mnie prognozę i mam nadzieję na jej spełnienie. A mianowicie: CIEPŁA o ile ciepła może być zima amplituda to 2 stopnie tak 2 i to te plusowe :) no i deszczowa, ale po takiej letniej suszy deszcz wskazany :)

Napisano

Dziewczyny ! Ja tak bardzo chcę wiosny... uważam, że każda pora roku ma piękną magię w sobie, ale dziś, serce podchodziło mi do gardła po prostu, jak jadąc autem ślizgałam się od prawej do lewej, straszne <krzyk> nie lubię takich ekstremalnych sytuacji, bo jestem zwykłym boi dudkiem <psotnik>

Napisano

ja tez chce wiosne bo jestem zmarzluch i czasami nie mam sily pojsc sobie nagrzac w domu sama w piecu :( a przed nami 3 zimne miesiace ech;/

Bardzo ladny ten gif z napisem dziekuje :) to serduszko jest cudne <3

Napisano

a ja kocham lato i chcę kiedyś zamieszkać w ciepłym klimacie, precz z zimą!

• [...] Nadie puede detenerte

Si tu tienes fé

No te quedes con tu nombre escrito en la pared

En la pared...[/list:u]

Napisano

Ciesze się Luna :D

Współczuję, piece to ciężka sprawa, szczególnie te kaflowe :( wiem, bo miałam...

Ja tak samo, chciałabym chociaż żeby zimy ostrej nie było. bez sniezyc, bez slizgaw.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...