Marika Napisano Grudzień 10, 2015 Napisano Grudzień 10, 2015 mgielko, witaj ponownie Dziewczyny, bardzo bym chciała aby wszystkie DOBRE wróżby z Andrzejek się Wam spełniły, po cichu marzę też o swoim, ale z tym losem przewrotnym równie bywa Trzeba wierzyć, w końcu ktoś musi zapłacić za nasze zakupy Haha, ostatnie zdanie - bezcenne W sumie racja, tyle nowych galerii wybudowali, więc chcąc nie chcąc faceci bardzoo potrzebni, żeby miał kto w tych galeriach robić zakupy Ale tak poważnie, to ja również mam nadzieję, że andrzejkowe wróżby spełnią się, w końcu to jest magiczny czas, a wróżby miłosne, zaraz po Nocy Kupały, mają największą sprawdzalność Cytuj
mgielka Napisano Grudzień 10, 2015 Napisano Grudzień 10, 2015 Luna mi również miło ) Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia"
maleficent Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 Mariko dokładnie !!!! Ja bym tak bardzo chciała, aby te wróżby z Nocy Kupały i Andrzejek się spełniły, wywróżyłaś mi fajnego pana Mariko i mam cichą nadzieję, że się spełni Ogólnie znalazłam bardzo intrygujący artykuł na temat Nocy Kupały, w sumie ja nie miałam pojęcia, że coś takiego istnieje w ogóle, to tylko pokazuje jak cały system (szeroko rozumiany) w Polsce oraz religię, zepchnęły na pozycję marginalną nasze korzenie słowiańskie... Ogromna szkoda. Cytuj
mgielka Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 Witam wszystkich piateczkowo ) U mnie w domu czytało sie dużo baśni, bajek i klechd Polskich i sama dużo czytałam Kraszewskiego stąd znam częściowo nasze słowiańskie wierzenia. Jak podrosłam to szukałam śladów dawnej wiary i znajdowałam , a od kiedy jest net to wszystko jest możliwe. Przeważnie te stronki sa utrzymywane na serwerach rosyjskich, bo polskie blokowali. Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia"
maleficent Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 To prawda, mnie najbardziej przeraża fakt, jak Polacy przejmują wszystko co zachodnie... bo wydaje im się to takie cool, a własne odrzucają, bo twierdzą, że to obciachowe... Cytuj
mgielka Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 Bo nie znają tradycji naszych przodków. Nie jest to tak rozreklamowane jak wszytkie zachodnie świeta i artykuły Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia"
Margita Napisano Grudzień 11, 2015 Napisano Grudzień 11, 2015 Co roku, jak już gdzieś wspominałam dostaję szału na widok anielic z dzwoneczkami, koszyczkami sprzedającymi opłatki... notabene panie w kasach już nerwowo od tych dzwoneczków nie wytrzymują Jednak dziś to przedstawienie przeszło moje najśmielsze oczekiwania... Do anielic dołączyli aniolowie i chgodzą w parach obstawa czy coś że dziewczyny się przebierają i wkladają aureole, no dobrz, dziewczyny tak mają, ale jak taki młodzieniec łysy, po siłowni założy tę długą sukienkę i aureolę... no to zastanawiam się czy on nie jest potomkiem tych co haremu pilnowali Cytuj
Luna1986 Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 hahahaha, moje oczy na szczescie nie doznaly takich widokow Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 Ja widziałam w pewnej galerii... ale osobno, nie w parach strasznie namolni są ogólnie... ja rozumiem, że zarabiają dodatkowo i w ogóle, ale nie znoszę nacisku, presji i natarczywosci ... bo dla dzieci z chorobami, bo dla kogoś, aby tylko wzbudzić w kimś współczucie. Nie znoszę tego i zawsze poganiam takich ludzi, bo ja też jestem człowiekiem i potrzebuje chwili spokoju. Cytuj
Sapsali Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 Ja tak niestety pracowałam, w czasie studiów Dorabiałam sobie na eventach świątecznych Akcja Aniołek- to się chyba nazywało. Hmm ale z tego co pamiętam to aż taka namolna nie byłam. Stałam sobie albo dreptałam w tę i z powrotem i ludzie sami podchodzili kupić opłatki Kiedyś też mnie coś takiego denerwowało, jednak człowiek zmienia zdanie gdy się sam z tym zetknie i pozna na własnej skórze. Teraz jakaś bardziej wyrozumiała przez to jestem, może dlatego że znam ten ból Cytuj
mgielka Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 a u mnie nie chodzą, chyba że ślepa jestem Cytuj "Każde marzenie dane nam jest wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia"
Margita Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 Nadzieja dobrze, że już nie brykasz tam Cytuj
Sapsali Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 Haha To już przeszłość. Na szczęście, bo był taki zboczony ochroniarz w Carrefourze , miał właśnie straszną słabość do Anielic Ile myśmy się namęczyły, żeby posłać go do diabła Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Jeju ostatnio właśnie w Carrefourze widziałam takich ochroniarzy co mieli wyraźne ciągutki do anielic Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Chyba nadszedł czas, abym kupiła sobie nowe karty Cytuj
Essa Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Chyba nadszedł czas, abym kupiła sobie nowe karty masz już upatrzoną talię? Cytuj
Essa Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 o jak tu się ładnie zrobiło Dawno mnie nie było - szmat czasu Witam wszystkich Witaj Mgiełko Zmiana koloru włosów? Cytuj
Sapsali Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Jeju ostatnio właśnie w Carrefourze widziałam takich ochroniarzy co mieli wyraźne ciągutki do anielic No widzisz Chyba Carrefour zmienia ludzi albo przyciąga świntuchów Uff na szczęście nie muszę się już męczyć Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 masz już upatrzoną talię? Nawet aż 3 Maroon, Snów i Złoty I teraz dylemat,który wybrać Cytuj
Luna1986 Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Ja się nie znam, ale oglądając w zeszły weekend karty, chciałabym za jakiś czas kupić swoją pierwszą talię, moją uwagę przykuły katy złotego tarota, bardzo mi się podobają i bez wahania bym je wybrała tarot snów też jest ładny. Co do Maroon zaraz sobię obejrzę edit: Maroon też ładne Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Ja się nie znam, ale oglądając w zeszły weekend karty, chciałabym za jakiś czas kupić swoją pierwszą talię, moją uwagę przykuły katy złotego tarota, bardzo mi się podobają i bez wahania bym je wybrała tarot snów też jest ładny. Co do Maroon zaraz sobię obejrzę edit: Maroon też ładne Prawda, że każdy ładny jest ? Jeszcze Boski mi się podoba to mam 4 do wyboru i kompletnie nie wiem, na który bym miała się zdecydować Cytuj
Luna1986 Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 no śliczne, aż żal nie nauczyć się korzystać z tego co oferują <3 Cytuj
marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Bedzie fajnie Zobacz na intitiatory golden dawn Ja sie czuje jakbym z nimi bajki czytala Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Ładny Niestety Maroon nigdzie nie ma i będę musiała zdecydować się na talię zastępczą, ach... Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.