marksa Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Wiesz ja je znalazlam ale chyba ze 150 zl kosztuja Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 14, 2015 Napisano Grudzień 14, 2015 Wszystko co ładne jest zawsze drogie Dlatego potrzebny jest pan, który za to wszystko zapłaci Oczywiście żartuję... Znalazłam Maroona na allegro, za dość korzystną cenę, ale był używany niby tylko dwa razy... jednak wolałabym nowiutkie Cytuj
Luna1986 Napisano Grudzień 14, 2015 Napisano Grudzień 14, 2015 też tam widziałam, a z racji, że używana to nawet nie pisałam Cytuj
marksa Napisano Grudzień 14, 2015 Napisano Grudzień 14, 2015 Niestety chyba uzywanej nikt by nie kupil Jakos mi sie zle kojarzy Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 15, 2015 Napisano Grudzień 15, 2015 Przezorny zawsze ubezpieczony, jak to mówią I jak tam dziewczęta, plany co do prezentów zrobione ? Jak przygotowania do Świąt ? Cytuj
Sapsali Napisano Grudzień 15, 2015 Napisano Grudzień 15, 2015 Ponoć karty tarota mogą mieć tylko jednego właściciela, nikt inny też nie może ich dotykać bo może skazić je złą energią. Ja swoje musiałam spalić, po tym jak mój znajomy ich dotknął, ale to długa historia. Teraz boję się kupić kolejną talię, choć przyznam szczerze, że mnie bardzo korci Lepiej nie ryzykować Maleficent A tarot Maroon Ci odpowiada? Nie wydają Ci się te karty za małe, przez co ich symbolika nie jest za bardzo uwydatniona? Widziałam je są śliczne ale czytałam też opinie, że karty są cieniutkie i przez to bardzo podatne na wygięcia... Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 17, 2015 Napisano Grudzień 17, 2015 Nadziejko czytałam na ten temat właśnie, ale jako, że karty nie są nigdzie dostępne, jedynie na angielskich stronach to muszę z niego zrezygnować. Ja lubię małe karty, lepiej mi jest je tasować, a co do symboliki... to odnosiłam wrażenie, że z Maroonem pracowałabym lepiej pod kątem intuicji. Btw. oglądałam ostatnio te wróżki w tv i one mają przeogromne karty Salomelę oglądałam Cytuj
Marika Napisano Grudzień 19, 2015 Napisano Grudzień 19, 2015 Karty zawsze można oczyścić, jeśli stało się tak, że ktoś inny je dotykał. Z reguły nawet po zakupie nowej talii, warto karty oczyścić. Nie jestem zwolenniczką kupowania używanych talii, ale są osoby, które nie widza w tym problemu. Cóż jak kto woli Cytuj
marksa Napisano Grudzień 19, 2015 Napisano Grudzień 19, 2015 Czy ulozenie kart w prawidlowym wyjsciowym poczatku i przeciaganie ich nad swieca starczy ? Cytuj
Marika Napisano Grudzień 19, 2015 Napisano Grudzień 19, 2015 Według mnie tak Chociaż sposobów oczyszczania jest wiele Cytuj
Luna1986 Napisano Grudzień 24, 2015 Napisano Grudzień 24, 2015 Jaka wigilia taki cały rok? to ja znalazlam dzisiaj dyszke Cytuj
czarnaj10 Napisano Grudzień 25, 2015 Napisano Grudzień 25, 2015 to gratulacje w 2016 roku będziesz bogata! Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 Ja mam takie powiedzenie, ale dotyczy on Sylwestra, jaki Sylwester taki cały rok i przyznać muszę, że się sprawdza Cytuj
Alicja Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Tak się teraz nad tym zastanowiłam i stwierdzam, że coś w tym powiedzeniu jest Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 4, 2016 Napisano Styczeń 4, 2016 W każdym powiedzeniu tkwi ziarno prawdy jak Wasze postanowienia ? Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 4, 2016 Napisano Styczeń 4, 2016 Oj, z tymi plotkami to różnie bywa Cytuj
bea1 Napisano Styczeń 4, 2016 Napisano Styczeń 4, 2016 Witajcie Jestem tu zupełnie nowa ale juz mi sie podoba ..Pewnie ze damy radę i Nowe Forum bedzie rozwijało sie z dnia na dzień .. W sumie to juz ma prawie rok ... Pozdrawiam Was Wszystkich cieplutko Cytuj
Essa Napisano Styczeń 4, 2016 Napisano Styczeń 4, 2016 Witajcie Jestem tu zupełnie nowa ale juz mi sie podoba ..Pewnie ze damy radę i Nowe Forum bedzie rozwijało sie z dnia na dzień .. W sumie to juz ma prawie rok ... Pozdrawiam Was Wszystkich cieplutko Miło, że dołączyłaś i chcesz mieć swój wkład w rozwijanie forum Również pozdrawiam cieplutko Cytuj
Marika Napisano Styczeń 4, 2016 Napisano Styczeń 4, 2016 Oj, z tymi plotkami to różnie bywa Różnie, to prawda, ale bardzo często coś prawdziwego można w nich znaleźć bea1 miło, że do nas dołączyłaś, mam nadzieję, że "spotkamy się" w jakichś ciekawych dyskusjach w innych działach Forum, to ma już ponad rok, w pierwszym poście mowa o 3 lip 2014 Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 5, 2016 Napisano Styczeń 5, 2016 Mamy ponad rok dopiero ? Byłam przekonana, że troszkę więcej Cytuj
Luna1986 Napisano Styczeń 6, 2016 Napisano Styczeń 6, 2016 A ja zmienie temat i powiem Wam, że mam już dość tych mrozów, kiedy znów będzie temperatura na +? Cytuj
maleficent Napisano Styczeń 6, 2016 Napisano Styczeń 6, 2016 Kochana ja również mam dość, bo chcę już pojeździć sobie autkiem ,a nie mogę przez tą pogodę. Ogólnie jestem ciepłolubna, więc zima to niestety zaciśniecie zębów i przetrwanie. Cytuj
Marika Napisano Styczeń 12, 2016 Napisano Styczeń 12, 2016 Korzystajcie z miarę korzystnej pogody, bo niestety, ale niedługo czeka nas powrót mrozów Cytuj
Luna1986 Napisano Styczeń 13, 2016 Napisano Styczeń 13, 2016 niestety też to słyszałam, ale pociesza mnie myśl, że już "niedługo" wiosna Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.