Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

Napisano

Wszystko co ładne jest zawsze drogie :D Dlatego potrzebny jest pan, który za to wszystko zapłaci :D

Oczywiście żartuję... ;)

Znalazłam Maroona na allegro, za dość korzystną cenę, ale był używany niby tylko dwa razy... jednak wolałabym nowiutkie <bezradny>

Napisano

też tam widziałam, a z racji, że używana to nawet nie pisałam :)

Napisano

Niestety chyba uzywanej nikt by nie kupil :) Jakos mi sie zle kojarzy :D

Napisano

Przezorny zawsze ubezpieczony, jak to mówią ;)

I jak tam dziewczęta, plany co do prezentów zrobione ? Jak przygotowania do Świąt ? ;)

Napisano

Ponoć karty tarota mogą mieć tylko jednego właściciela, nikt inny też nie może ich dotykać bo może skazić je złą energią. Ja swoje musiałam spalić, po tym jak mój znajomy ich dotknął, ale to długa historia. Teraz boję się kupić kolejną talię, choć przyznam szczerze, że mnie bardzo korci ;) Lepiej nie ryzykować Maleficent ;) A tarot Maroon Ci odpowiada? Nie wydają Ci się te karty za małe, przez co ich symbolika nie jest za bardzo uwydatniona? Widziałam je są śliczne ;) ale czytałam też opinie, że karty są cieniutkie i przez to bardzo podatne na wygięcia...

Napisano

Nadziejko czytałam na ten temat właśnie, ale jako, że karty nie są nigdzie dostępne, jedynie na angielskich stronach to muszę z niego zrezygnować.

Ja lubię małe karty, lepiej mi jest je tasować, a co do symboliki... to odnosiłam wrażenie, że z Maroonem pracowałabym lepiej pod kątem intuicji.

Btw. oglądałam ostatnio te wróżki w tv i one mają przeogromne karty <krzyk> Salomelę oglądałam <haha2>

Napisano

Karty zawsze można oczyścić, jeśli stało się tak, że ktoś inny je dotykał. Z reguły nawet po zakupie nowej talii, warto karty oczyścić.

Nie jestem zwolenniczką kupowania używanych talii, ale są osoby, które nie widza w tym problemu. Cóż jak kto woli :)

Napisano

Czy ulozenie kart w prawidlowym wyjsciowym poczatku i przeciaganie ich nad swieca starczy ? :D

Napisano

Ja mam takie powiedzenie, ale dotyczy on Sylwestra, jaki Sylwester taki cały rok i przyznać muszę, że się sprawdza :)

Napisano

Tak się teraz nad tym zastanowiłam i stwierdzam, że coś w tym powiedzeniu jest :)

Napisano

W każdym powiedzeniu tkwi ziarno prawdy ;) jak Wasze postanowienia ? <haha2>

Napisano

Witajcie :)

Jestem tu zupełnie nowa ale juz mi sie podoba ..Pewnie ze damy radę i Nowe Forum bedzie rozwijało sie z dnia na dzień .. ;) W sumie to juz ma prawie rok ... Pozdrawiam Was Wszystkich cieplutko :*<kwiatek>

Napisano
Witajcie :)

Jestem tu zupełnie nowa ale juz mi sie podoba ..Pewnie ze damy radę i Nowe Forum bedzie rozwijało sie z dnia na dzień .. ;) W sumie to juz ma prawie rok ... Pozdrawiam Was Wszystkich cieplutko :*<kwiatek>

Miło, że dołączyłaś i chcesz mieć swój wkład w rozwijanie forum :)

Również pozdrawiam cieplutko :)

Napisano
Oj, z tymi plotkami to różnie bywa :D

Różnie, to prawda, ale bardzo często coś prawdziwego można w nich znaleźć ;)

bea1 miło, że do nas dołączyłaś, mam nadzieję, że "spotkamy się" w jakichś ciekawych dyskusjach w innych działach ;)

Forum, to ma już ponad rok, w pierwszym poście mowa o 3 lip 2014 ;)

Napisano

Mamy ponad rok dopiero ? Byłam przekonana, że troszkę więcej <luzik>

Napisano

A ja zmienie temat i powiem Wam, że mam już dość tych mrozów, kiedy znów będzie temperatura na +? :(

Napisano

Kochana ja również mam dość, bo chcę już pojeździć sobie autkiem ,a nie mogę przez tą pogodę. Ogólnie jestem ciepłolubna, więc zima to niestety zaciśniecie zębów i przetrwanie.

Napisano

Korzystajcie z miarę korzystnej pogody, bo niestety, ale niedługo czeka nas powrót mrozów <niepewny>

Napisano

niestety też to słyszałam, ale pociesza mnie myśl, że już "niedługo" wiosna :D

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...