Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

Napisano

bea1 miło, że do nas dołączyłaś, mam nadzieję, że "spotkamy się" w jakichś ciekawych dyskusjach w innych działach ;)

Forum, to ma już ponad rok, w pierwszym poście mowa o 3 lip 2014 ;)

Tak dokładnie, to forum istnieje od 10.07.2012 r. Nie widać tego, gdyż po drodze była m.in. poważna awaria z 2014 roku, przez, którą cała baza danych została utracona.

Napisano

Tak dokładnie, to forum istnieje od 10.07.2012 r.

To były czasy ;) faktycznie, awaria była dotkliwa... astrologię wcięło <dobani>

Napisano

No cóż... nie ma co oglądać się za siebie, bo ostatnich gryzą psy :)

Grunt to co przed nami, bo na to mamy wpływ :)

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

<papa> heyjka.

Fajne te forum dużo ciekawych rzeczy. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła poprosić o wróżby.

Pozdrawiam

Napisano

marciapaw, dziękujemy, ale oprócz wróżb zaglądnij też do innych tematów i zostaw jakiś ślad ;)

Napisano
Niestety :( napracowałyście się i to wszystko przepadło <bezradny>

do nadrobienia :)<ok>

• 2 weeks later...
Napisano
Mariko, a ja już nie mogę się doczekać jak będę wróżyć :)

Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale chodzi o duże zainteresowanie (tylko) działem wróżb? ;)

Napisano

Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... darmową wróżbę <haha2>

Napisano
Essa czyżbyś czytała w myślach <myśli><kwiatek>

nauczona doświadczeniem... ;);*

• 2 weeks later...
Napisano

Jak samotne Duszyczki spędzają komercyjny dzień św. Walentego ? Ja przy lampce wina <boss> i pierwszy raz nie wpadam w jakieś stany sentymentalno-depresyjne <haha2> Ja chyba jestem z innego wieku, serio, te wszystkie mdlace wpisy znajomych na portalach społecznościowych wzbudzają u mnie niesmak.

Pamiętajmy kocha się stale, nie tylko w jeden dzień w roku :)

Napisano
te wszystkie mdlace wpisy znajomych na portalach społecznościowych)

Tak tak "ja tiebia lublju kak swaju maszinu" albo "love krowe sołtysowe i sołtysa także love"

Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać, ja nie uznaję tego święta, dla mnie bardziej ważna jest Noc Świętojańska, miłość to nie sam lukier, zazwyczaj bywa też kropla dziegciu i nagle taka ogólna determinacja i obudzenie się wszystkich do miłowania mnie śmieszy, szkoda że w dni powszednie o tym zapominają, no ale po dzisiejszym dniu czują się rozgrzeszeni <haha2>

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

Maleficent widzę, ze Ty dzisiaj tak romantycznie:i nastrojowo:) wino...:) ja mam tylko piwko:) zero we mnie romantyzmu dzisiaj:)

Napisano

Ja też samotnie spędzam ten dzień....Jednak prawda jest taka ze kochać powinno się stale a nie tylko w dzień zakochanych ;) Pozdrawiam samotnych:)

Napisano

Dla singli dziś dzień pn. Walę Drinki ;) Dziś sentymentalnie, poprzeglądałam swoje pamiętniki i matko bosko mam wciąż te same problemy miłosne co w 2001 roku :o

Przesyłam uściski dla wszystkich samotnych, wierzę że te nasze drugie połówki w końcu się znajdą :)

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Napisano

Heh ,,,Pracuje w sieciówce,klienci dziś wybitnie kupowali kwiaty i prezerwatywy :) Po takich dniach chyba niż demograficzny nam nie grozi :P

Po za tym zgadzam się z Wami, okazujmy sobie uczucia zawsze i nie róbmy z tego jakiegoś super eventu.

Napisano
Jak samotne Duszyczki spędzają komercyjny dzień św. Walentego ? Ja przy lampce wina <boss> i pierwszy raz nie wpadam w jakieś stany sentymentalno-depresyjne <haha2> Ja chyba jestem z innego wieku, serio, te wszystkie mdlace wpisy znajomych na portalach społecznościowych wzbudzają u mnie niesmak.

Pamiętajmy kocha się stale, nie tylko w jeden dzień w roku :)

Jeśli chodzi o wpisy na portalach, mam tak samo. Nie, że im zazdroszczę, ależ proszę bardzo niech się kochają ale hm, jakiś umiar się należy ;] Również jestem zdania, że okazywanie miłości nie powinno ograniczać się do tylko jednego dnia w roku, a powinno mieć miejsce każdego dnia.

A tutaj coś, w związku z tematem wyżu demograficznego :D_5156f651bf374.jpg

Napisano

nawiazujac do obrazka i biorac pod uwage moja samotnie spedzona niedziele jak i kazdy wczesniejszy jak i pozniejszy dzien przynajmniej do tej pory-porod w listopadzie mi nie grozny :D

co do portali jak dla mie tez tam za slodko i za duzo czerwonych serduszek ^^

fajnie by bylo mimo wszystko miec tego swojego walentego :D

Napisano

Jeśli chodzi o wpisy na portalach, mam tak samo. Nie, że im zazdroszczę, ależ proszę bardzo niech się kochają ale hm, jakiś umiar się należy ;] Również jestem zdania, że okazywanie miłości nie powinno ograniczać się do tylko jednego dnia w roku, a powinno mieć miejsce każdego dnia.

A tutaj coś, w związku z tematem wyżu demograficznego :D_5156f651bf374.jpg

Aluuu... kocieeee ! <haha2><haha2><haha2>

• 3 weeks later...
Napisano

file:///118061765059109/photos/a.125363057662313.1073741828.118061765059109/452809304917685/?type=3

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...