Barbara Napisano Marzec 8, 2016 Napisano Marzec 8, 2016 Coś mi nie wyszył zyczenia na dzień KObiet Wszwlich pomyślności tak pięknym dniu dla wszystkich Pań Cytuj
Margita Napisano Marzec 8, 2016 Napisano Marzec 8, 2016 Coś mi nie wyszył zyczenia na dzień KObiet Wszwlich pomyślności tak pięknym dniu dla wszystkich Pań Bardzo dziękuję Basi u wzajemnie A link chyba nieprawidłowy Cytuj
Margita Napisano Marzec 15, 2016 Napisano Marzec 15, 2016 Kochana piszę do wujka Google jakiś wyraz, np. rower humor, albo śmieszne i klikam na "grafika", wyskakują ilistracje, wybieram, wklejam Zatem rower Cytuj
Essa Napisano Marzec 19, 2016 Napisano Marzec 19, 2016 U mnie faktycznie życie jest teraz "jak jazda na rowerze"... bez trzymanki... ale pod górkę A jak tam u Was Drogie Panie? (bo Panów chwilowo brak ) Cytuj
Margita Napisano Marzec 19, 2016 Napisano Marzec 19, 2016 U mnie ciągłe przesiadki oraz naprawy, ogólnie mam piasek, mam kamienie, może coś zacznę budować Cytuj
Essa Napisano Marzec 20, 2016 Napisano Marzec 20, 2016 Babki piaskowe mniam A tak serio to polecam oczyszczanie organizmu wg dr Ewy Dąbrowskiej - wszystkie piaski i kamienie schodzą same, ale potrzeba silnej woli Sama byłam przez 2 tyg na sokach i cudownie się czułam po. Teraz znów wróciłam do złych nawyków ech, szukam motywacji by znów zdrowo się odżywiać Cytuj
Margita Napisano Marzec 20, 2016 Napisano Marzec 20, 2016 Dziękuję, popatrzę swoją drogą jakieś 20 lat temu miałam usuwane kamienie operacyjnie, myślę że teraz medycyna zrobiła w tym postęp Cytuj
Essa Napisano Marzec 22, 2016 Napisano Marzec 22, 2016 Będzie dobrze Margusia Tylko już nie łykaj tych kamieni, ok? ;) Ughh... padam dziś na twarz już, a więc Śpijcie dobrze Cytuj
Luna1986 Napisano Marzec 26, 2016 Napisano Marzec 26, 2016 wzajemnie Mariko dopiero się święta zaczynają ale już mi ich wystarczy. Cytuj
Marika Napisano Marzec 28, 2016 Napisano Marzec 28, 2016 Oj tam są święta, więc można sobie pozwolić na więcej przyjemności! Cytuj
Essa Napisano Marzec 28, 2016 Napisano Marzec 28, 2016 Tak i powiem Wam, że było mi to potrzebne - spanie do późna, jedzenie, błogie lenistwo... podstawowe potrzeby zaspokojone, naładowane akumulatory! no i jutro powrót do codzienności... Cytuj
Luna1986 Napisano Marzec 29, 2016 Napisano Marzec 29, 2016 przejedzona!!!!! trzeba teraz zrzucic, dzisiaj jeszcze dojadlam wrrr wiec detox od jutra Cytuj
Kolcek Napisano Marzec 29, 2016 Napisano Marzec 29, 2016 ja się bardzo cieszę że jest takie forum, sporo można się z niego nauczyć Cytuj
Essa Napisano Marzec 29, 2016 Napisano Marzec 29, 2016 przejedzona!!!!! trzeba teraz zrzucic, dzisiaj jeszcze dojadlam wrrr wiec detox od jutra Cytuj
Essa Napisano Marzec 29, 2016 Napisano Marzec 29, 2016 ja się bardzo cieszę że jest takie forum, sporo można się z niego nauczyć witamy Cytuj
Luna1986 Napisano Marzec 29, 2016 Napisano Marzec 29, 2016 Witaj Kolcek Esso, to nie jest takie smieszne, cieplo sie robi, lato coraz blizej a po swietach i cm pewnie przybylo haha : : D Cytuj
Essa Napisano Marzec 29, 2016 Napisano Marzec 29, 2016 Esso, to nie jest takie smieszne, cieplo sie robi, lato coraz blizej a po swietach i cm pewnie przybylo haha : : D Ja się śmieję skacząc, czyli spalam (przyjemne z pożytecznym ). A tak poza tym, to co nam pozostaje, jak się śmiać z własnego obżarstwa? Cytuj
Margita Napisano Kwiecień 1, 2016 Napisano Kwiecień 1, 2016 Esso, to nie jest takie smieszne, cieplo sie robi, lato coraz blizej a po swietach i cm pewnie przybylo haha : : D Pięknego ciała nigdy za wiele, ja całe życie byłam chudzielec, jadlam za trzech i mialam takie swoje małe, ciche marzenie aby przytyć, chociaż z 10 kg i marzenie się spełniło, nawet podwójnie, z czego się cieszę i nie mam zamiaru się odchudzać, chyba że bedzie to związane z moimi jakimiś problemami zdrowotnymi Uważam, że kobieta powinna mieć tu i tam, wolę wzory rubensowskie niż wieszaki z szafy Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 10, 2016 Autor Napisano Kwiecień 10, 2016 Tak dla odświeżenia tematu, dodam informację, o której już pisałam na czacie: Informacja - Zalogowani użytkownicy mogą ustawić swoją strefę czasową w panelu użytkownika. (Panel Użytkownika -> Ustawienia -> czas letni - opcja Tak) Nie zależnie od tego jaki styl macie ustawiony, w każdym są takie same opcje. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.