Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Napisano

Coś mi nie wyszył zyczenia na dzień KObiet Wszwlich pomyślności tak pięknym dniu dla wszystkich Pań

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

Napisano
Coś mi nie wyszył zyczenia na dzień KObiet Wszwlich pomyślności tak pięknym dniu dla wszystkich Pań

Bardzo dziękuję Basi u wzajemnie <kwiatek><kwiatek><kwiatek>:)

A link chyba nieprawidłowy :(

8marca.jpg

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

Kochana piszę do wujka Google jakiś wyraz, np. rower humor, albo śmieszne i klikam na "grafika", wyskakują ilistracje, wybieram, wklejam :)

Zatem rower

gt-1398294119nk84g-300x412.jpg

Napisano

U mnie faktycznie życie jest teraz "jak jazda na rowerze"... bez trzymanki... ale pod górkę :P

A jak tam u Was Drogie Panie? (bo Panów chwilowo brak <myśli> )

Napisano

U mnie ciągłe przesiadki oraz naprawy, ogólnie mam piasek, mam kamienie, może coś zacznę budować <haha2>

Napisano

Babki piaskowe mniam ;)

A tak serio to polecam oczyszczanie organizmu wg dr Ewy Dąbrowskiej - wszystkie piaski i kamienie schodzą same, ale potrzeba silnej woli :) Sama byłam przez 2 tyg na sokach i cudownie się czułam po. Teraz znów wróciłam do złych nawyków :/ ech, szukam motywacji by znów zdrowo się odżywiać <myśli>

Napisano

Dziękuję, popatrzę <buziak> swoją drogą jakieś 20 lat temu miałam usuwane kamienie operacyjnie, myślę że teraz medycyna zrobiła w tym postęp <stres>;)

Napisano

Będzie dobrze Margusia :)

Tylko już nie łykaj tych kamieni, ok? ;) ;)

Ughh... padam dziś na twarz już, a więc dobranoc.gif

Śpijcie dobrze ;*

Napisano

wzajemnie Mariko dopiero się święta zaczynają ale już mi ich wystarczy.

Napisano

Oj tam są święta, więc można sobie pozwolić na więcej przyjemności! :)

Napisano

Tak i powiem Wam, że było mi to potrzebne - spanie do późna, jedzenie, błogie lenistwo... podstawowe potrzeby zaspokojone, naładowane akumulatory! :) no i jutro powrót do codzienności...

Napisano

przejedzona!!!!! :D trzeba teraz zrzucic, dzisiaj jeszcze dojadlam wrrr wiec detox od jutra :D

Napisano

ja się bardzo cieszę że jest takie forum, sporo można się z niego nauczyć :)

Napisano
przejedzona!!!!! :D trzeba teraz zrzucic, dzisiaj jeszcze dojadlam wrrr wiec detox od jutra :D

<haha2>

Napisano
ja się bardzo cieszę że jest takie forum, sporo można się z niego nauczyć :)

witamy ;)

Napisano

Witaj Kolcek :)

Esso, to nie jest takie smieszne, cieplo sie robi, lato coraz blizej a po swietach i cm pewnie przybylo haha : : D

Napisano

Esso, to nie jest takie smieszne, cieplo sie robi, lato coraz blizej a po swietach i cm pewnie przybylo haha : : D

Ja się śmieję skacząc, czyli spalam :D (przyjemne z pożytecznym ;) ).

A tak poza tym, to co nam pozostaje, jak się śmiać z własnego obżarstwa? <haha2>

Napisano

Pięknego ciała nigdy za wiele, ja całe życie byłam chudzielec, jadlam za trzech i mialam takie swoje małe, ciche marzenie aby przytyć, chociaż z 10 kg <haha2> i marzenie się spełniło, nawet podwójnie, z czego się cieszę i nie mam zamiaru się odchudzać, chyba że bedzie to związane z moimi jakimiś problemami zdrowotnymi :D

Uważam, że kobieta powinna mieć tu i tam, wolę wzory rubensowskie niż wieszaki z szafy ;*

• 2 weeks later...
Napisano

Tak dla odświeżenia tematu, dodam informację, o której już pisałam na czacie: Informacja - Zalogowani użytkownicy mogą ustawić swoją strefę czasową w panelu użytkownika. (Panel Użytkownika -> Ustawienia -> czas letni - opcja Tak) Nie zależnie od tego jaki styl macie ustawiony, w każdym są takie same opcje.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...