Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

Napisano

Polecam <brawo> Intrygowała mnie pewna sprawa która pózniej sie wyjasniła wlasnie dzieki pomocy

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Witajcie :)

Jakiś czas temu przez chwilę udzielałam się na tym forum, ale zapomniałam nicka <bezradny> Mam nadzieję, że przy drugim podejściu zagoszczę tutaj na stałe :P

Napisano

Witaj :)

Nicka można próbować odnaleźć :) Jeśli pamiętasz w jakich działach pisałaś?

Napisano

czesc, co u Was? jak tam cieple letnie dni?

Miłego tygodnia :)

• 1 month later...
Napisano

Witam

Czy moze ktos podpowiedziec jak umiescic prośbę o wróźbe?...Zamiesilam w jednym z działow ale okazalo sie ze niezgodne z regulaminem.

Wiec jak i w ktorym miejscu umiescic tą prośbe?...jestem zupelnie zagubiona na tym forum:)

Napisano

Justa, gdy wchodzisz do danego działu, u góry strony wyświetla się jego regulamin.

W dziale "Prośby o wróżbę" trzeba zamieszczać pytania podlegające weryfikacji. Jest tam też odnośnik do regulaminu wróżb. viewtopic.php?f=2&t=15

:)

Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek :) Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)

Napisano

Jaka zmiana kolorystyczna na forum :) Taki kobiecy malinowy róż, jak dla mnie trochę za mdłe kolory i wszystko się zlewa. Fiolet z różem był bardziej taki wyrazisty. Może lepiej granat z bielą, wtedy byłoby wszystko bardziej czytelne

Napisano

Obecny wygląd forum, to tylko tymczasowa zmiana. Trwają prace nad całkowicie nowym szablonem graficznym ;)

Jeszcze przez jakiś czas, można ustawić inny szablon. Wystarczy wejść do Panelu użytkownika - Ustawienia - Styl forum.

Można wybrać np. we_clearblue

Napisano
Obecny wygląd forum, to tylko tymczasowa zmiana. Trwają prace nad całkowicie nowym szablonem graficznym ;)

Jeszcze przez jakiś czas, można ustawić inny szablon. Wystarczy wejść do Panelu użytkownika - Ustawienia - Styl forum.

Można wybrać np. we_clearblue

Dziękuję za podpowiedź, nawet nie wiedziałam że jest taka opcja, już sobie zmieniłam. Fajnie, że będą zmiany graficzne :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Ismeno czem,u nie mam dostępu do czatu

Basiu, kliknij na: app.php/chat i wtedy możesz pisać, na ten pomysł wpadła Margita :)

To jakiś błąd, ja też nie mogłam pisać ze strony głównej...

• 2 months later...
Napisano
:):) Coś jednak potrafię , jakoś sobie nie radzę technicznie z pisaniem ale po malutku się uczę. Pozdr :) awiam wszystkich. :)
Napisano
:):) Coś jednak potrafię , jakoś sobie nie radzę technicznie z pisaniem ale po malutku się uczę. Pozdr :) awiam wszystkich. :)

<ok> Powodzenia

• 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Od razu milej się wstaje, kiedy za oknem słońce:)

Zapraszam na kawkę/herbatkę:)

df8a8534fcc0e7beae78eddf70470aa5.jpg

Napisano
Piękne zdjęcie :) dobrej kawy :)

Dziękuję Suhailo :) Tobie życzę słonecznego weekendu (i nie tylko) :)

• 3 months later...
Napisano

Cisza jak makiem zasiał :)

Jak tam Wasze plany wakacyjne? Jesteście przed urlopem czy już po?

Napisano

Tak, w ogóle na całym forum trwa cisza <szok> szkoda, że nie mamy czatu na stronie, wtedy na pewno byłaby większa aktywność ;)

Ja jeszcze planów na wakacje nie mam, dopiero jestem w trakcie tworzenia <luzik>

Napisano

Cześć Marika :) ja już odliczam dni do wolnego...

Spontaniczne wypady też są fajne :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...