katrin 1 Napisano Kwiecień 14, 2016 Napisano Kwiecień 14, 2016 Rok temu korzystalam z tego forum. I uwazam ze jest swietne. Cytuj
katrin 1 Napisano Kwiecień 14, 2016 Napisano Kwiecień 14, 2016 Polecam Intrygowała mnie pewna sprawa która pózniej sie wyjasniła wlasnie dzieki pomocy Cytuj
Gość Napisano Maj 28, 2016 Napisano Maj 28, 2016 Witajcie Jakiś czas temu przez chwilę udzielałam się na tym forum, ale zapomniałam nicka Mam nadzieję, że przy drugim podejściu zagoszczę tutaj na stałe Cytuj
Essa Napisano Maj 29, 2016 Napisano Maj 29, 2016 Witaj Nicka można próbować odnaleźć Jeśli pamiętasz w jakich działach pisałaś? Cytuj
Luna1986 Napisano Czerwiec 6, 2016 Napisano Czerwiec 6, 2016 czesc, co u Was? jak tam cieple letnie dni? Miłego tygodnia Cytuj
justa99 Napisano Lipiec 9, 2016 Napisano Lipiec 9, 2016 Witam Czy moze ktos podpowiedziec jak umiescic prośbę o wróźbe?...Zamiesilam w jednym z działow ale okazalo sie ze niezgodne z regulaminem. Wiec jak i w ktorym miejscu umiescic tą prośbe?...jestem zupelnie zagubiona na tym forum:) Cytuj
DeliquiumLunae Napisano Lipiec 9, 2016 Napisano Lipiec 9, 2016 Justa, gdy wchodzisz do danego działu, u góry strony wyświetla się jego regulamin. W dziale "Prośby o wróżbę" trzeba zamieszczać pytania podlegające weryfikacji. Jest tam też odnośnik do regulaminu wróżb. viewtopic.php?f=2&t=15 Cytuj Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)
Milka Napisano Lipiec 16, 2016 Napisano Lipiec 16, 2016 Jaka zmiana kolorystyczna na forum Taki kobiecy malinowy róż, jak dla mnie trochę za mdłe kolory i wszystko się zlewa. Fiolet z różem był bardziej taki wyrazisty. Może lepiej granat z bielą, wtedy byłoby wszystko bardziej czytelne Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 16, 2016 Autor Napisano Lipiec 16, 2016 Obecny wygląd forum, to tylko tymczasowa zmiana. Trwają prace nad całkowicie nowym szablonem graficznym Jeszcze przez jakiś czas, można ustawić inny szablon. Wystarczy wejść do Panelu użytkownika - Ustawienia - Styl forum. Można wybrać np. we_clearblue Cytuj
Milka Napisano Lipiec 16, 2016 Napisano Lipiec 16, 2016 Obecny wygląd forum, to tylko tymczasowa zmiana. Trwają prace nad całkowicie nowym szablonem graficznym Jeszcze przez jakiś czas, można ustawić inny szablon. Wystarczy wejść do Panelu użytkownika - Ustawienia - Styl forum. Można wybrać np. we_clearblue Dziękuję za podpowiedź, nawet nie wiedziałam że jest taka opcja, już sobie zmieniłam. Fajnie, że będą zmiany graficzne Cytuj
Barbara Napisano Wrzesień 2, 2016 Napisano Wrzesień 2, 2016 Ismeno czem,u nie mam dostępu do czatu Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 2, 2016 Napisano Wrzesień 2, 2016 Ismeno czem,u nie mam dostępu do czatu Basiu, kliknij na: app.php/chat i wtedy możesz pisać, na ten pomysł wpadła Margita To jakiś błąd, ja też nie mogłam pisać ze strony głównej... Cytuj
przystojniak123 Napisano Listopad 9, 2016 Napisano Listopad 9, 2016 Coś jednak potrafię , jakoś sobie nie radzę technicznie z pisaniem ale po malutku się uczę. Pozdr awiam wszystkich. Cytuj
Ismena Napisano Listopad 10, 2016 Autor Napisano Listopad 10, 2016 Coś jednak potrafię , jakoś sobie nie radzę technicznie z pisaniem ale po malutku się uczę. Pozdr awiam wszystkich. Powodzenia Cytuj
kotek13 Napisano Styczeń 21, 2017 Napisano Styczeń 21, 2017 Jestem Rybą, a moja ukochana pora roku to wiosna Cytuj
Essa Napisano Luty 25, 2017 Napisano Luty 25, 2017 Od razu milej się wstaje, kiedy za oknem słońce:) Zapraszam na kawkę/herbatkę Cytuj
Essa Napisano Luty 25, 2017 Napisano Luty 25, 2017 Piękne zdjęcie dobrej kawy Dziękuję Suhailo Tobie życzę słonecznego weekendu (i nie tylko) Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 Cisza jak makiem zasiał Jak tam Wasze plany wakacyjne? Jesteście przed urlopem czy już po? Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 Tak, w ogóle na całym forum trwa cisza szkoda, że nie mamy czatu na stronie, wtedy na pewno byłaby większa aktywność Ja jeszcze planów na wakacje nie mam, dopiero jestem w trakcie tworzenia Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 Cześć Marika ja już odliczam dni do wolnego... Spontaniczne wypady też są fajne Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.