Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Napisano

Witajcie kochani :) po bardzo długiej nieobecność :) tęskniłam :) przykro mi że tak długo nie odzywałam się ,ale powód był taki że nie mogłam wejść :( a druga sprawa moje zdrowie uległo pogorszeniu i to bardzo :( los mnie teraz doświadcza bardzo mocno ,ale wierzę że uda mi się pokonać to wszystko :)Witajcie jeszzcze raz :) będę wpadac do Was na pogaduszki tak mi brakuje ludzi :)

• Odpowiedzi 626
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Essa

78

• maleficent

56

• Ismena

54

• Margita

52

• 3 weeks later...
Napisano

Wychodzi na to że bociany to jednak sprytne ptaszki są ;)

Tak na marginesie? czy mogłabym tu wyciągać przesłania z kart anielskich? nie wiem za bardzo jak to forum działa, stąd brak mojej wiedzy w tym temacie

Napisano

bociek jeden :D a tak swoja droga mało jest bocianów na gniazdach tak z własnej obserwacji... przynajmniej w moje okolicy :( łabedzi to widzę do oporu :)

„I stałem się śmiercią, niszczycielem światów”

Napisano

Alicja ... a tego to nie wiem :D

Napisano

i o to chodzi że i ja nie wiem

ale może się dowiemy :D

Napisano

będzie dobrze :D jeśli chcesz dawać przesłania to tu masz odpowiedni watek do tego, tak mysle :Dviewforum.php?f=27 co do pozwolenia na działalność to pisz do ismeny :D

Napisano

wątek już wypatrzyłam :D ok, wystosuję prośbę, dzięki :)

zaglądnij do tematu z filammi, co Ty na to?

• 2 weeks later...
Napisano

Witam w sobotni poranek wszystkich użytkowników <witaj> Nie wiem jak u was ale u mnie pogoda dopisuje, po kilku pochmurnych dniach w końcu pojawiło się słońce!

Miłego dnia milego-dnia-inkadobrego-humorugif.GIF

Napisano

dzien był też u mnie pogodny :D tylko wieczory sa trochę zimne <bezradny> teraz cos pada <rotfl>

Napisano

Fakt wieczory są ziemne, ale ... podobno od przyszłego tygodnia ma być prawdziwe lato, także na pewno na chłodne dni nie będziemy narzekać, a wręcz przeciwnie, może się zdarzyć, że będziemy za nimi tęsknić ;)

O ile te prognozy się sprawdzą...

Napisano
U Was też tak leje ?:-D tak a propo cienia :-D

u mnie teraz pada deszcz :D

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...