Essa Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 46 minut temu, iwanek napisał: @Essa dobrze Iwanku, przyjmuję wyzwanie, ale na spółę z Tobą Cytuj
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Autor Napisano Maj 1, 2019 1 godzinę temu, SowAna napisał: @Ismena Dziękuję, ale mam nadzieję, że to nie jest przenośne opakowanie na sukienki zakonne 2 Cytuj
Batyam Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 2 godziny temu, SowAna napisał: @Batyam To jest klucz francuski....czy jakoś tak skoro ten klucz ma prowadzić do sukcesu.... Dziękuję ale puki co to moje narzędzia to szmaty wiadro and drabina.... W sumie to @SowAna. tak wyglądam dziób rozdziawiony .mam, Jak ten klucz.... Dysze 31 stopni koniec żartów.... 😘 💕 1 2 Cytuj
iwanek Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 1 godzinę temu, Essa napisał: dobrze Iwanku, przyjmuję wyzwanie, ale na spółę z Tobą @Essa na mnie zawsze możesz liczyć 3 Cytuj
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Autor Napisano Maj 1, 2019 3 godziny temu, SowAna napisał: @Luna Polecam, bardzo dobry pilniczek 2 Cytuj
Luna Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 3 godziny temu, SowAna napisał: @Luna ale ze pora opiłować pazury mentalne czy normalne? ostatnio buntownik opuścił me ciało.... Cytuj
iwanek Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 3 godziny temu, SowAna napisał: @iwanek Wychodzi na to że przyjdzie mi przyciągnąć buraki 5 Cytuj
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Autor Napisano Maj 1, 2019 2 minuty temu, iwanek napisał: Wychodzi na to że przyjdzie mi przyciągnąć buraki Wilki chyba masz niedaleko? Zawsze możesz poznać jakiegoś Tańczącego z wilkami 2 1 Cytuj
Essa Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 8 minut temu, iwanek napisał: Wychodzi na to że przyjdzie mi przyciągnąć buraki łosie i jelenie - no trudny wybór Najbezpieczniej chyba w Łodzi 1 2 Cytuj
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Autor Napisano Maj 1, 2019 Przed chwilą, Essa napisał: łosie i jelenie - no trudny wybór Najbezpieczniej chyba w Łodzi Łódź to twierdza @SowAna Pod jej skrzydłami na pewno najbezpieczniej 1 2 Cytuj
iwanek Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 3 minuty temu, Ismena napisał: Wilki chyba masz niedaleko? Zawsze możesz poznać jakiegoś Tańczącego z wilkami Brodacz z wilkiem.... nada się Tylko co na to moj kot 1 3 Cytuj
Ismena Napisano Maj 1, 2019 Autor Napisano Maj 1, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Brodacz z wilkiem.... nada się Tylko co na to moj kot Ty zaczniesz tańczyć z brodatym, to kot nie będzie miał wyjścia i pójdzie w tany z wilkiem 4 Cytuj
Koniczyna Napisano Maj 1, 2019 Napisano Maj 1, 2019 4 minuty temu, Syrena napisał: @Koniczyna Nie widzialam jeszcze takich czerwonych gruszek 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.