Gość Ophelia2040 Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 Miałam tę talię kiedyś. Jest dziwna, ale zaskakująco dobrze się je kładło. Jest na niej bardzo dużo symboli z różnych kultur, mitologii, religii, do tego wcale niegłupio rozmieszczonych, co mnie pozytywnie zaskoczyło gdy już się przyjrzałam kartom. Jedynie karta 25 była myląca (widoczna na obrazku u góry). Wygląda na kartę Ptaków, ale to w rzeczywistości Pierścionek Cytuj
KCAL Napisano Kwiecień 5, 2021 Napisano Kwiecień 5, 2021 Dnia 4.05.2019 o 23:47, Briee napisał: Miałam tę talię kiedyś. Jest dziwna, ale zaskakująco dobrze się je kładło. Jest na niej bardzo dużo symboli z różnych kultur, mitologii, religii, do tego wcale niegłupio rozmieszczonych, co mnie pozytywnie zaskoczyło gdy już się przyjrzałam kartom. Jedynie karta 25 była myląca (widoczna na obrazku u góry). Wygląda na kartę Ptaków, ale to w rzeczywistości Pierścionek Mi przypomina kradzież lub zachłanność kojarzone ze sroką :) właśnie na nie czekam :) 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.