Skocz do zawartości

Rytuał na Nowy Rok

Polecane posty

Napisano

Rytuał na Nowy Rok

Pamiętajmy, że przełom starego i nowego roku to najlepszy czas na odcinanie tych rzeczy, których chcielibyśmy się pozbyć z naszego życia a przyciąganiu tego, co dla nas jest najwłaściwsze.

Rytuał Odcięcia

Potrzebne przedmioty:

Fioletowa świeca

Lustro

Dnia 31 grudnia stawiamy na wyznaczonym miejscu lustro, przodem do nas. Lustro powinno być nie używane do innych celów niż magiczne. Zapalamy na chwilę inną świecę, by oczyścić atmosferę i energie pomieszczenia. Po czym na kartce piszemy wszystko to co nas boli, czego chcemy się pozbyć. Zwijamy karteczkę. Na przygotowanej świecy umieszczamy napis: oczyszczanie. W płomieniu zapalonej fioletowej świecy spalamy karteczkę. Świeca powinna dopalić się do końca, na razie jeszcze resztki po rytuale zachowajmy na jego drugą część.

Druga część rytuału

Potrzebne lustro i trzy świece zielona, brązowa i czerwona.

Na świecy zielonej piszemy Ja, imię i nazwisko, jestem zdrowa

Na czerwonej Ja, imię i nazwisko, jestem kochana

Na brązowej Ja, imię i nazwisko, jestem bezpieczna finansowo.

Zapalamy trzy świece również we wcześniej uświęconej przestrzeni, naprzeciw lustra.

Świece powinny się wypalić do końca. Zbieramy resztki z obu rytuałów i zakopujemy je w ziemi. Lustro owijamy w ciemną tkaninę i chowamy w bezpiecznym miejscu. Lustro wzmacnia moc rytuału.

Rytuał jest opracowany przez wróżkę Joannę Wiśniweską

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...