Skocz do zawartości

karta białejdamy na miesiac czerwiec :)

Polecane posty

Napisano

No cóz- wylosowałam sobie mało łaskawą  kartę - kartę konfliktów i rywalizacji-tak ją interpretuję

RÓZGI

rozgi.png

• Lubię! 1
Napisano

Mogą być konflikty, kłótnie, ale z drugiej strony czasami i to jest potrzebne, można w ten sposób zdecydować z którymi osobami, chcemy rzeczywiście mieć kontakt, a którym należy podziękować. Karta może również oznaczać rywalizację, niezdrową atmosferę w pracy albo czas wzmożonej pracy, aby zyskać aprobatę szefa.

To też aktywność fizyczna, więc może zaczniesz uprawiać jakiś sport ;)

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano

chyba musze lepiej tasować,badz więcej cwiczyc, bo co tasuje to inaczej wychodzilo-pozniej wyszła mi karta BOCIAN- dwa razy - w pytaniu o czerwiec.

Czyli rozpoczęcie czegoś nowego... może jakies nowiny

Napisano
12 godzin temu, białadama napisał:

chyba musze lepiej tasować,badz więcej cwiczyc, bo co tasuje to inaczej wychodzilo-pozniej wyszła mi karta BOCIAN- dwa razy - w pytaniu o czerwiec.

Czyli rozpoczęcie czegoś nowego... może jakies nowiny

Ale ty parę razy wyciągasz kartę na kartę miesiąca? 

• Lubię! 1
  • 2 weeks later...
Napisano
Dnia ‎21‎.‎05‎.‎2019 o 20:18, Ismena napisał:

Mogą być konflikty, kłótnie, ale z drugiej strony czasami i to jest potrzebne, można w ten sposób zdecydować z którymi osobami, chcemy rzeczywiście mieć kontakt, a którym należy podziękować. Karta może również oznaczać rywalizację, niezdrową atmosferę w pracy albo czas wzmożonej pracy, aby zyskać aprobatę szefa.

To też aktywność fizyczna, więc może zaczniesz uprawiać jakiś sport ;)

zaczyna się sprawdzać- niezdrowa rywalizacja, spory w robocie.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...