Koniczyna Napisano Grudzień 22, 2019 Napisano Grudzień 22, 2019 Babka wróży młodej damie. W kartach jakie zmiany nas czekają, niespodzianki Co przyniesie los. Karta Koło fortuny? 3 Cytuj
Luna Napisano Grudzień 22, 2019 Napisano Grudzień 22, 2019 56 minut temu, Koniczyna napisał: Babka wróży młodej damie. W kartach jakie zmiany nas czekają, niespodzianki Co przyniesie los. Karta Koło fortuny? pięknie @Koniczyna Bohemian Gothic Tarot 1 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 W pierwszej chwili pomyślałam o bliźniętach.Nie jestem pewna co do karty Kochanków zresztą nr 4 i na kobiecie żebrach widnieją cztery kreski. Nie mam pojęcia jaka karta,jedno teraz wiem jest z Arkanów Małych. 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 2 minuty temu, Koniczyna napisał: jedno teraz wiem jest z Arkanów Małych. Zgadza się Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 Znak Jowisza i Koziorożca, pomyślałam o Diable... skoro Małe Arkana i Koziorożec to mogą być Denary (ziemski żywioł)... 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 8 minut temu, Essa napisał: skoro Małe Arkana i Koziorożec to mogą być Denary (ziemski żywioł)... Jesteś na właściwej drodze Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 58 minut temu, Ismena napisał: Jesteś na właściwej drodze no to chyba 2 denarów (skoro denary i nie Diabeł ), choć postacie przypominają 2 kielichy, ale wtedy nie byłby to koziorożec... podobny znak nieskończoności jak u Waite'a na 2 denarów. 3 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 4 minuty temu, Essa napisał: no to chyba 2 denarów (skoro denary i nie Diabeł ) podobny znak nieskończoności jak u Waite'a na 2 denarów. Brawo Light and Shadow Tarot 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2020 Napisano Styczeń 1, 2020 3 minuty temu, Alicja napisał: Diabeł? Chyba, że Kochankowie Diablątko The Alchemical Tarot Renewed - Robert M. Place. 1 Cytuj
Alicja Napisano Styczeń 2, 2020 Napisano Styczeń 2, 2020 20 minut temu, Amandaa napisał: albo może cesarzowa? Tak Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.