Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 9, 2014 Napisano Sierpień 9, 2014 koc-zima Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
afrodite Napisano Sierpień 12, 2014 Napisano Sierpień 12, 2014 dobranocka-dziecko Cytuj Pozdrawiam Afrodite.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 14, 2014 Napisano Sierpień 14, 2014 dziecko-kołyska Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 16, 2014 Napisano Sierpień 16, 2014 biel-śnieg Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 18, 2014 Napisano Sierpień 18, 2014 spokój-bezludna wyspa Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.