Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 20, 2014 Napisano Sierpień 20, 2014 samochód-kilometry Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 25, 2014 Napisano Sierpień 25, 2014 apteka-syrop Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 28, 2014 Napisano Sierpień 28, 2014 ślub-zaproszenie Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 29, 2014 Napisano Sierpień 29, 2014 randka-całusy Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.