lola2580 Napisano Czerwiec 19, 2019 Napisano Czerwiec 19, 2019 Witam, czy mogę prosić o interpretacje rozkładu? Postawiłam rozkład "ukryta kieszeń" na relacje między mną (studentką, za rok kończę studia), prowadzącym zajęcia. Nigdy nie sądziłam,że wykładowca może zawrócić mi w głowie,ale niestety stało się Proszę bez oceniania. 1 karta - Jego cel w stosunku do mnie? Gwiazda 2 i 3 Co partner o mnie myśli? As buław i 5 buław ( dodatkowo wyciągnęłam przy Asie buław 10 pucharów i przy 5 buławach as monet) 4 i 5 co do mnie czuje ( jego wewnętrzne odczucia) Królowa Buław i 6 pucharów ( dodatkowo wyciągnęłam 10 buław przy królowej i 4 puchary przy 6 pucharach) 6, 7, 8 Jak on zachowuje się wobec mnie? Śmierć, koło fortuny, paź mieczy 9, 10, 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie? 8 monet, Słońce, IX pucharów 12 Co ukrywa? Król monet 13 Co powoduje,że musi to ukrywać Cesarz Interpetacja I. Gwiazda - wg.mnie oznacza,że zwrócił na mnie uwagę, że mu się spodobałam jako kobieta,że chciałby coś więcej, ale coś może stać na przeszkodzie i chce to pozostawić w świecie "marzeń:,gdyż uważa,że nie ma szans na rozwój tej znajomości,choćby ze względu na to,iż on jest wykładowcą (co prawda młodym),a ja studentką. Chyba,że gwiazda tutaj jako ostrzeżenie,że to ja robię sobie nadzieje wobec niego. Ogólnie jak patrzyłam na interpretacje tej karty w internecie,to zazwyczaj daje pozytywny przekaz w uczuciach. Tutaj jedno z interpretacji i ja to też tak widzę Internet :" Gwiazda-Jeżeli nie jesteśmy z tą osobą w związku mówi o nadziei, optymistycznej myśli że związek "rozkwitnie", ale w danej chwili ktoś tylko wzdycha.. związek jest z jakichś przyczyn niemożliwy do spełnienia. II. Co o mnie myśli ?. 2 karta As buław - co prawda intuicyjnie as buław zawsze mi się kojarzył z energią seksualną i tutaj też tak może być. Znowu widzę to tak,że spodobałam mu się i myśli o mnie. 3 karta, to 5 buław - dosłownie bije się z myślami, zastanawia się co ma począć. Plus As monet - wie,że to ryzykowne, zastanawia się czy warto właśnie zaryzykować, nie jest pewny czy ja jestem nim zainteresowana. Internet : "As monet mówi, że decyzja jest podyktowana nie tylko uczuciem, ale także rozumem i idącą za tym odpowiedzialnością III. Co on do mnie czuje (jego odczucia)? .Karta 4 ,to Królowa buław. Tak, podobam mu się, działam na niego hmm... pobudzająco? 6 pucharów - przypomina sobie swoje uczucia,stan zauroczenia z młodości? Patrzy na mnie z czułością lub myśli,że jestem zbyt młoda? ( a mam 25 lat) IV, " Jak on się zachowuje wobec mnie" Karty 6,7,8. - Śmierć, Koło fortuny, Paź mieczy I tutaj mam problem . Od razu intuicyjnie pomyślałam,że to ma związek z obcięciem przez niego włosów :P,gdyż dzień wcześniej przeczytałam gdzieś na forum,że jak mężczyzna się zauroczy,to obcina włosy, zmienia styl ubierania i na drugi dzień jak go zobaczyłam,to właśnie ściął włosy, a miał w sumie długie jak na faceta. Ale tutaj naprawdę ciężko mi zinterpretować te karty. V. Karty 9,10,11 - 8 monet, Słońce, IX pucharów. Co zamierza zrobić? działać? Starannie, powoli,ale działać w tym kierunku,żeby znajomość się rozwinęła. Ostatnie karty widzę tak,że może być w związku. W dodatku postawiłam karty, na to czy ma kogoś i wyszło mi 7 pucharów, królowa monet, dwa miecze i dołożyłam pod spodem Cesarzowa, wisielec, 8 pucharów Czyli wychodzi na to,że ma i to coś poważnego,ale ostatnia karta może sugerować,że mogą się rozstać lub,że jednak nasza relacja się nie rozwinie. A nie chce za nic w świecie psuć czyjegoś związku. Eh, wiem,że ta moja interpretacja jest taka strasznie pozytywna, naiwna i dająca nadzieję,ale szczerze nie wiem jak inaczej mogłabym to zinterpretować. Dlatego proszę Was o pomoc:) Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 25, 2019 Napisano Czerwiec 25, 2019 1 karta - Jego cel w stosunku do mnie? Gwiazda - może tylko cię podziwiać albo być podziwianym, jesteś nim zafascynowana i on to wie 2 i 3 Co partner o mnie myśli? As buław i 5 buław ( dodatkowo wyciągnęłam przy Asie buław 10 pucharów i przy 5 buławach as monet) - może tak, że gdyby miał możliwość, to by powalczył, buławy to ogień, podniecenie 4 i 5 co do mnie czuje ( jego wewnętrzne odczucia) Królowa Buław i 6 pucharów ( dodatkowo wyciągnęłam 10 buław przy królowej i 4 puchary przy 6 pucharach) - możesz mu kogoś przypominać, widzi w tobie kobietę, lecz wyda się, ze zbyt młodą (6 pucharów) 6, 7, 8 Jak on zachowuje się wobec mnie? Śmierć, koło fortuny, paź mieczy - zmiennie, czasami myśli czasami wcale 9, 10, 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie? 8 monet, Słońce, IX pucharów - wyjechać na wakacje, tu jest bardzo ogólne pytanie 12 Co ukrywa? Król monet - raczej nic, jest facetem, możliwe, że żonatym, ogólnie status 13 Co powoduje,że musi to ukrywać Cesarz - jak wyżej i posiadane stanowisko, różnica poziomów 1 Cytuj
lola2580 Napisano Czerwiec 26, 2019 Autor Napisano Czerwiec 26, 2019 Dziękuję bardzo Co do 9,10,11 - to pytanie było co zamierza zrobić w najbliższym czasie w stosunku do mnie (jakie korki podejmie). Zaprosił mnie teraz na konsultacje,ale nie wiem czy to o to chodziło. Z drugiej strony myślę,że po prostu ja też wiele rzeczy wyolbrzymiam ze względu na to,że wiele lat jestem sama i dawno nikt mnie po prostu nie zauroczył. Myślę,że to chwilowe,ale dziękuję. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.