Kriszu Napisano Czerwiec 26, 2019 Napisano Czerwiec 26, 2019 Czy będziemy parą ( 3 karty) 1------2------3 Znaczenie kart w rozkładzie: 1 - Jakie są relacje między nami? - Paź kielichów 2 - Czy to jest miłość? - 3 Kielichów 3 - Czy będziemy parą? - 6 mieczy ad. 1 No jak dla mnie właśnie pokazuję on taką czysto przyjacielską relację. Z jednej strony pełną szczerości, ale z drugiej strony naiwną pod względem emocji, że jedno z nas jest właśnie zauroczone, ale bez wzajemności. ad. 2 Wydaje mi się, że bardziej to symbolizuje mocne zauroczenie, ale bardzo niepewne. ad.3 Nie prędko i nie będzie to droga usłana różami. 2 Cytuj
NightRaven123 Napisano Czerwiec 27, 2019 Napisano Czerwiec 27, 2019 nie bedziecie para 3 kielichow to przewaznie ktos 3 6 mieczy jest bardziej brak kontaktu i oddalenie 1 Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 27, 2019 Napisano Czerwiec 27, 2019 Ja też tutaj nie widzę związku 1. To jest przygoda, być może zakrawa o delikatny romans lub flirt, ale nic więcej, stosunki koleżeńskie, ale bez uczucia miłości 2. Nie, to nie jest miłość, a już na pewno odwzajemniona. Relacja oparta na zabawie, radości, kolezenstwie nic więcej. Myślę, że ty się zauroczyłaś i podchodzisz do tej relacji emocjonalnie bardzo, ale on nie. 3. No nie będziecie w żadnym związku poważniejszy niż relacja kolezeńska. Dostrzeglabym nawet, że z czasem Wasze drogi się na tyle rozejda, że nie będziecie mieli ze sobą kontaktu 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 27, 2019 Napisano Czerwiec 27, 2019 Też widzę, że relacja może być sympatyczna, miła, nawet serdeczna, trochę oparta na bujaniu w obłokach jednej ze stron Jednak czegoś tu brakuje, by zaistniała miłość. Może warto zachować dobre relacje, bez naciskania na coś więcej, chyba że bardzo się zakochałeś/aś, to może Cię to boleć, wtedy może lepiej jak w karcie 6 mieczy - poszukać gdzie indziej wzajemności 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.