Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Czy będziemy parą ( 3 karty)

1------2------3

Znaczenie kart w rozkładzie:

1 - Jakie są relacje między nami? - Paź kielichów 

2 - Czy to jest miłość? - 3 Kielichów 

3 - Czy będziemy parą? - 6 mieczy

ad. 1
No jak dla mnie właśnie pokazuję on taką czysto przyjacielską relację. Z jednej strony pełną szczerości, ale z drugiej strony naiwną pod względem emocji, że jedno z nas jest właśnie zauroczone, ale bez wzajemności.
ad. 2
Wydaje mi się, że bardziej to symbolizuje mocne zauroczenie, ale bardzo niepewne.
ad.3
Nie prędko i nie będzie to droga usłana różami. 

• Lubię! 2
Napisano

nie bedziecie para
3 kielichow to przewaznie ktos 3
6 mieczy jest bardziej brak kontaktu i oddalenie 

• Lubię! 1
Napisano

Ja też tutaj nie widzę związku 

1. To jest przygoda, być może zakrawa o delikatny romans lub flirt, ale nic więcej, stosunki koleżeńskie, ale bez uczucia miłości 

2. Nie, to nie jest miłość, a już na pewno odwzajemniona. Relacja oparta na zabawie, radości, kolezenstwie nic więcej. Myślę, że ty się zauroczyłaś i podchodzisz do tej relacji emocjonalnie bardzo, ale on nie. 

3. No nie będziecie w żadnym związku poważniejszy niż relacja kolezeńska. Dostrzeglabym nawet, że z czasem Wasze drogi się na tyle rozejda, że nie będziecie mieli ze sobą kontaktu 

• Lubię! 1
Napisano

Też widzę, że relacja może być sympatyczna, miła, nawet serdeczna, trochę oparta na bujaniu w obłokach jednej ze stron :)

Jednak czegoś tu brakuje, by zaistniała miłość. 

Może warto zachować dobre relacje, bez naciskania na coś więcej, chyba że bardzo się zakochałeś/aś, to może Cię to boleć, wtedy może lepiej jak w karcie 6 mieczy - poszukać gdzie indziej wzajemności :)

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...