Kriszu Napisano Lipiec 4, 2019 Napisano Lipiec 4, 2019 Jaka będzie przyszłość relacji z pewną Panią. Rozkład: 1-2-3 1. As denarów 2. Gwiazda 3. Rycerz buław Jedna ze stron wciąż ma złudną nadzieje na pomyślność relacji w kontekście romantycznym przez co jest ona dość burzliwa. W końcu nastąpi jakaś stagnacja i zrozumienie relacji, ale będzie ona wciąż okupiona wewnętrznymi konfliktami. Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 8, 2019 Napisano Lipiec 8, 2019 jeżeli to jest ciąg kart, to dla mnie zaczyna się od Asa i idzie ku Rycerzowi, czyli początek spokojny i rozsądny, może jakieś obdarowywanie, potem zauroczenie, a potem seks czy zwracasz uwagę na kierunek na karcie, jeżeli Rycerz odjeżdża od Pani Gwiazdy, to możliwe, że ktoś (może Ty, może ktoś z waz z żywiołu ognia) rusza dalej, Gwiazda może być wymagająca i drobne prezenciki mogą nie wystarczyć... Układ kończy Rycerz, a to osobnik niezbyt opanowany, nie lubi stać w miejscu i tracić czas Cytuj
Kriszu Napisano Lipiec 8, 2019 Autor Napisano Lipiec 8, 2019 56 minut temu, SowAna napisał: jeżeli to jest ciąg kart, to dla mnie zaczyna się od Asa i idzie ku Rycerzowi, czyli początek spokojny i rozsądny, może jakieś obdarowywanie, potem zauroczenie, a potem seks czy zwracasz uwagę na kierunek na karcie, jeżeli Rycerz odjeżdża od Pani Gwiazdy, to możliwe, że ktoś (może Ty, może ktoś z waz z żywiołu ognia) rusza dalej, Gwiazda może być wymagająca i drobne prezenciki mogą nie wystarczyć... Układ kończy Rycerz, a to osobnik niezbyt opanowany, nie lubi stać w miejscu i tracić czas Bardzo dziękuje, w sumie trochę daję do myślenia przekładając to na stan dzisiejszy i myśląc co może jeszcze wyniknąć to może być to dość trafne. Mimo właśnie teraz taka stagnacja wynikająca z całokształtu obecnej sytuacji życiowej i chęć podjęcia decyzji tylko i wyłącznie logiką. Jednak będzie czas, gdy ponownie jakieś emocje dadzą o sobie znać, ale mam wrażenie że wtedy to znowu wrócić do punktu wyjścia. Rycerz czyli jak dla mnie będzie to właśnie zrezygnowanie z emocji w celu ponownej logiki. Cytuj
szyszka Napisano Lipiec 11, 2019 Napisano Lipiec 11, 2019 Zapowiada się fajnie, aczkolwiek Pani Gwiazda lubi być zdobywana przez facetów, zatem działaj Rycerzu pałek hehe Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.