Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Jaka będzie przyszłość relacji z pewną Panią.

Rozkład:
1-2-3

1. As denarów
2. Gwiazda
3. Rycerz buław

Jedna ze stron wciąż ma złudną nadzieje na pomyślność relacji w kontekście romantycznym przez co jest ona dość burzliwa. W końcu nastąpi jakaś stagnacja i zrozumienie relacji, ale będzie ona wciąż okupiona wewnętrznymi konfliktami.

Napisano

jeżeli to jest ciąg kart, to dla mnie zaczyna się od Asa i idzie ku Rycerzowi, czyli początek spokojny i rozsądny, może jakieś obdarowywanie, potem zauroczenie, a potem seks

czy zwracasz uwagę na kierunek na karcie, jeżeli Rycerz odjeżdża od Pani Gwiazdy, to możliwe, że ktoś (może Ty, może ktoś z waz z żywiołu ognia) rusza dalej, Gwiazda może być wymagająca i drobne prezenciki mogą nie wystarczyć... Układ kończy Rycerz, a to osobnik niezbyt opanowany, nie lubi stać w miejscu i tracić czas

Napisano
56 minut temu, SowAna napisał:

jeżeli to jest ciąg kart, to dla mnie zaczyna się od Asa i idzie ku Rycerzowi, czyli początek spokojny i rozsądny, może jakieś obdarowywanie, potem zauroczenie, a potem seks

czy zwracasz uwagę na kierunek na karcie, jeżeli Rycerz odjeżdża od Pani Gwiazdy, to możliwe, że ktoś (może Ty, może ktoś z waz z żywiołu ognia) rusza dalej, Gwiazda może być wymagająca i drobne prezenciki mogą nie wystarczyć... Układ kończy Rycerz, a to osobnik niezbyt opanowany, nie lubi stać w miejscu i tracić czas

Bardzo dziękuje, w sumie trochę daję do myślenia przekładając to na stan dzisiejszy i myśląc co może jeszcze wyniknąć to może być to dość trafne.  Mimo właśnie teraz taka stagnacja wynikająca z całokształtu obecnej sytuacji życiowej i chęć podjęcia decyzji tylko i wyłącznie logiką. Jednak będzie czas, gdy ponownie jakieś emocje dadzą o sobie znać, ale mam wrażenie że wtedy to znowu wrócić do punktu wyjścia. Rycerz czyli jak dla mnie będzie to właśnie zrezygnowanie z emocji w celu ponownej logiki. 

Napisano

Zapowiada się fajnie, aczkolwiek Pani Gwiazda lubi być zdobywana przez facetów, zatem działaj Rycerzu pałek hehe 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...