Skocz do zawartości

Życie uczuciowe

Polecane posty

Napisano

Potrzebuje pomocy w interpreatcji.Polozylam karty koleżance jak będzie wygladac jej życie uczuciowe w 2019-wypadlo: slonce cesarz 7 bulaw mam problem jak interpretowac te7 bulaw: 1. Ktos bedzie zabiegac bardzo intensywnie o jej wzgledu az zacznie ja to męczyć 2.moze wejsc w relacje z cesarzem ale troche na sile niby nie chce a jednak wejdzie w relacje(moze zauroczenie bedzie jednostronne?) 3.jeszcze przyszlo mi do glowy ze 7 bulaw to wyzwanie,ze musi sie postarac i wtedy zdobedzie wzgledy tego pana cesarza Macie jakies inne propozycje

Napisano

Wg mnie pojawi się mężczyzna, może być tak, że już go zna, łączą ich pozytywne relacje (takie pokrewne dusze:) ), jednak może być tak, że jedna ze stron (stawiam na jego) broni się jednak przed czymś więcej, jeśli zdecydują się (oboje) by być razem - to będzie dużo pracy nad relacją.

Co do opcji 3. - jeśli mężczyzna nie chce, to starania kobiety na nic się nie zdadzą, tzn jeśli efekt to krótki romans:)

Napisano
Dnia 7.07.2019 o 11:34, soleila007 napisał:

jak będzie wygladac jej życie uczuciowe w 2019-wypadlo: slonce cesarz 7 bulaw

Hej, mi sie wydaje, ze pytanie było baaaaardzo ogólne i karty tak samo odpowiedziały, czyli źle nie będzie, raczej będzie stabilnie, raz bardziej wesoło, raz będzie wiało nudą, na końcu 7 buław, jak dla mnie, to nie będzie niespodzianek, będzie wiedziała co ją czeka i od kogo. Sam Cesarz w tak ogólnym pytaniu może, lecz nie musi wskazywać na adoratora.

Napisano
Dnia 11.07.2019 o 21:59, szyszka napisał:

A Pan przypadkiem nie jest zajęty już? 

Ona jest singielka

Napisano
Przed chwilą, soleila007 napisał:

Ona jest singielka

Ja o Pana pytałam.

Napisano
2 minuty temu, szyszka napisał:

Ja o Pana pytałam.

Jakiego pana? Pytanie jest o zycie uczuciowe pani ktora jest singielka

Napisano
Przed chwilą, soleila007 napisał:

Jakiego pana? Pytanie jest o zycie uczuciowe pani ktora jest singielka

O kurde, ja chyba posty pomyliłam .. sorry..

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...