szyszka Napisano Lipiec 11, 2019 Napisano Lipiec 11, 2019 Hej. Proszę o pomoc w interpretacji kart Będę wdzięczna Wdałam się w znajomość z kimś na zasadzie spotkań bez zobowiązań, związek nie wchodził w grę i z góry poszliśmy na taki układ. Trwało to krótko, bo się z Panem pokłóciłam hehe i to dobitnie mu pocisnęłam...Tak mnie wkurzył, że hoho... Zrobiłam rozkład i oto on: 1. Cel kolegi? - 6 kielichów. Hm czyżby chciał zgody i powrotu/kontynuacji tego co się skończyło? 2. Co kolega do mnie czuje?- 4 monet, as buław, 2 kielichów, cesarzowa. Myślę że w tej 4 denarach widać wstrzymanie jakieś ograniczenie w relacji, aczkolwiek myślę, że nadal go pociągam i podobam mu się jako kobieta. 3. Jak się zachowuje wobec mnie.- Cesarz, 5 mieczy, rycerz buław. Udaje pajaca nic nie działa, focha walnął po kłótni, jakby nigdy nic się nie stało? 4. Co zrobi w najbliższym czasie?- 2 buław, 9 kielichów, 6 buław. Obserwuje mnie w tej 2 buław, może przy alkoholu 9 kielichów, zdobędzie się na odwagę i coś zadziała 6 buław? 5. Co ukrywa- 10 mieczy. No no ukrywa że nie ruszyły jego bolesne słowa, jakie padły z mojej strony w jego kierunku? 6. Dlaczego to ukrywa? Bo mu w oczy pocisnęłam prawdę, co o nim myślę? Zwaliło go to z nóg? Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 17, 2019 Napisano Lipiec 17, 2019 no 6 kielichów tradycyjnie to myślenie i wspominanie czegoś co minęło, wg mnie nie bardzo określa cel, raczej nastawienie jak się zachowuje - no ni jak, skoro się nie odzywa, to akurat wiedziałaś bez kart co zrobi - w najbliższym czasie chyba nic, nie ma podjętej decyzji, jeżeli jest samotny (9 kielichów raczej mówi o kimś zadowolonym z tego stanu), może gdzieś wyjedzie jak ja nie lubię ogólnych pytań (Co zrobi w najbliższym czasie? - z czym, z kim, w pracy, w domu, z Tobą...) co ukrywa - no, że dałaś mu popalić, że zraniło go chyba to mocno i że raczej po takim upadku trudno się na nowo uruchomić, a może to, ze chciał zakończyć tą relację a dlaczego - to brak karty 1 1 Cytuj
szyszka Napisano Lipiec 19, 2019 Autor Napisano Lipiec 19, 2019 Dnia 17.07.2019 o 16:43, SowAna napisał: Dzięki SoWanna Na Ciebie zawsze można liczyć. Wiesz ja taki rozkład znalazłam w necie, wiec takie pytania były i na takie wyjęłam karty... No chyba, że znasz jakiś ciekawy rozkład bardziej sensowny, który byś mogła polecić? Cytuj
szyszka Napisano Lipiec 19, 2019 Autor Napisano Lipiec 19, 2019 Dnia 17.07.2019 o 16:43, SowAna napisał: no 6 kielichów tradycyjnie to myślenie i wspominanie czegoś co minęło, wg mnie nie bardzo określa cel, raczej nastawienie jak się zachowuje - no ni jak, skoro się nie odzywa, to akurat wiedziałaś bez kart co zrobi - w najbliższym czasie chyba nic, nie ma podjętej decyzji, jeżeli jest samotny (9 kielichów raczej mówi o kimś zadowolonym z tego stanu), może gdzieś wyjedzie jak ja nie lubię ogólnych pytań (Co zrobi w najbliższym czasie? - z czym, z kim, w pracy, w domu, z Tobą...) co ukrywa - no, że dałaś mu popalić, że zraniło go chyba to mocno i że raczej po takim upadku trudno się na nowo uruchomić, a może to, ze chciał zakończyć tą relację a dlaczego - to brak karty A dlaczego faktycznie zapomnialam napisać jaka karta... tam była karta Sprawiedliwość. Cytuj
Koniczyna Napisano Lipiec 19, 2019 Napisano Lipiec 19, 2019 Moje przemyślenia co do 6 Kieliszków kolega ma ciepłe nastawienie do Ciebie chciałby żeby wasza znajomość pozostała miłym wspomnieniem. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.