Skocz do zawartości

O co kaman? ;)

Polecane posty

Napisano

Hej.

Proszę o pomoc w interpretacji kart :) Będę wdzięczna <dziękuję>

Wdałam się w znajomość z kimś na zasadzie spotkań bez zobowiązań, związek nie wchodził w grę i z góry poszliśmy na taki układ. 

Trwało to krótko, bo się z Panem pokłóciłam hehe i to dobitnie mu pocisnęłam...Tak mnie wkurzył, że hoho...

Zrobiłam rozkład i oto on:

1. Cel kolegi? - 6 kielichów. Hm czyżby chciał zgody i powrotu/kontynuacji tego co się skończyło?

2. Co kolega do mnie czuje?- 4 monet, as buław, 2 kielichów, cesarzowa. Myślę że w tej 4 denarach widać wstrzymanie jakieś ograniczenie w relacji, aczkolwiek myślę, że nadal go pociągam i podobam mu się jako kobieta.

3. Jak się zachowuje wobec mnie.- Cesarz, 5 mieczy, rycerz buław. Udaje pajaca <dobre>nic nie działa, focha walnął po kłótni, jakby nigdy nic się nie stało? 

4. Co zrobi w najbliższym czasie?- 2 buław, 9 kielichów, 6 buław. Obserwuje mnie w tej 2 buław, może przy alkoholu 9 kielichów, zdobędzie się na odwagę i coś zadziała 6 buław?

5. Co ukrywa- 10 mieczy. No no ukrywa że nie ruszyły jego bolesne słowa, jakie padły z mojej strony w jego kierunku?

6. Dlaczego to ukrywa? Bo mu w oczy pocisnęłam prawdę, co o nim myślę? Zwaliło go to z nóg? 

Napisano

no 6 kielichów tradycyjnie to myślenie i wspominanie czegoś co minęło, wg mnie nie bardzo określa cel, raczej nastawienie

jak się zachowuje - no ni jak, skoro się nie odzywa, to akurat wiedziałaś bez kart

co zrobi - w najbliższym czasie chyba nic, nie ma podjętej decyzji, jeżeli jest samotny (9 kielichów raczej mówi o kimś zadowolonym z tego stanu), może gdzieś wyjedzie

jak ja nie lubię ogólnych pytań (Co zrobi w najbliższym czasie? - z czym, z kim, w pracy, w domu, z Tobą...)

co ukrywa - no, że dałaś mu popalić, że zraniło go chyba to mocno i że raczej po takim upadku trudno się na nowo uruchomić, a może to, ze chciał zakończyć tą relację

a dlaczego - to brak karty

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 17.07.2019 o 16:43, SowAna napisał:

Dzięki SoWanna :* Na Ciebie zawsze można liczyć. <dziękuję> Wiesz ja taki rozkład znalazłam w necie, wiec takie pytania były i na takie wyjęłam karty... No chyba, że znasz jakiś ciekawy rozkład bardziej sensowny, który byś mogła polecić?

Napisano
Dnia 17.07.2019 o 16:43, SowAna napisał:

no 6 kielichów tradycyjnie to myślenie i wspominanie czegoś co minęło, wg mnie nie bardzo określa cel, raczej nastawienie

jak się zachowuje - no ni jak, skoro się nie odzywa, to akurat wiedziałaś bez kart

co zrobi - w najbliższym czasie chyba nic, nie ma podjętej decyzji, jeżeli jest samotny (9 kielichów raczej mówi o kimś zadowolonym z tego stanu), może gdzieś wyjedzie

jak ja nie lubię ogólnych pytań (Co zrobi w najbliższym czasie? - z czym, z kim, w pracy, w domu, z Tobą...)

co ukrywa - no, że dałaś mu popalić, że zraniło go chyba to mocno i że raczej po takim upadku trudno się na nowo uruchomić, a może to, ze chciał zakończyć tą relację

a dlaczego - to brak karty

A dlaczego faktycznie zapomnialam napisać jaka karta... tam była karta Sprawiedliwość. 

Napisano

Moje przemyślenia co do 6 Kieliszków kolega ma ciepłe  nastawienie do Ciebie chciałby żeby wasza znajomość pozostała miłym wspomnieniem.

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...