traszka Napisano Lipiec 17, 2019 Napisano Lipiec 17, 2019 Zrobiłam rozkład kim będzie mój przyszły partner: 1.Kim będzie - Księżyc 2.Wiek - Rycerz Kielichów 3.Wygląd - Gwiazda 4.Gdzie będzie pracował - 9 Mieczy 5.Skąd będzie - 7 Kielichów 6.Kiedy się poznamy - Cesarz Wg mnie to może być mężczyzna czarujący i przystojny. Może być z zawodu psychologiem i mieszkać nad morzem. Może poznamy się za kilka lat lub nawet więcej. Podpowie ktoś coś jeszcze? Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 17, 2019 Napisano Lipiec 17, 2019 Księżyc traktowałabym jeszcze pod tym względem, że teraz to nie jest dobrze widoczne, nie jest dostępne, aby zobaczyć w pełni. Osobiście nie lubię rozkładów, gdzie Księżyc występuje w roli głównej, i jeszcze jako facet, często to są jakieś oszustwa, kłamstewka, ukrywanie nałogów i td. A jeżeli nie zwracać uwagi na to co napisałam wyżej, to strasznie kobiecy i emocjonalnie niezrównoważony, dość młody gość, który raczej nie pracuje i buja w obłokach. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.