Koniczyna Napisano Listopad 18, 2019 Napisano Listopad 18, 2019 Pamiętam ten film horror. Niewidoma dziewczyna z wioski chyba Amiszów. Nie pamiętam dokładnie tytułu chyba ,,Wioska" czy ,,Osada" 2 Cytuj
Akarris Napisano Grudzień 3, 2019 Autor Napisano Grudzień 3, 2019 1 godzinę temu, Koniczyna napisał: Horror Koniczyna, coś Ty zrobiła? 😆Nie można wyszukać grafiki w gugl 😆 Każdy średnio rozgarnięty człek będzie wiedział, iż to jest horror 😝 Coś więcej info, prosimy. Domyślam się iż to jest nowa produkcja 2018, 2019 rok? 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Grudzień 4, 2019 Napisano Grudzień 4, 2019 10 godzin temu, Mistiko napisał: Koniczyna, coś Ty zrobiła? 😆Nie można wyszukać grafiki w gugl 😆 Każdy średnio rozgarnięty człek będzie wiedział, iż to jest horror 😝 Coś więcej info, prosimy. Domyślam się iż to jest nowa produkcja 2018, 2019 rok? Może iż ktoś sobie np.Ja pomyślał film SF statek kosmiczny wylądował na środku polu kukurydzy. Film powstał na podstawie powieśći S.Kinga 2 Cytuj
OkoSaurona Napisano Grudzień 5, 2019 Napisano Grudzień 5, 2019 Mi to wygląda jak kopia filmu "znaki" ale nie mam pojęcia co to za film 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Grudzień 5, 2019 Napisano Grudzień 5, 2019 Nie będę was męczyć tytuł filmu ,,W wysokiej trawie" Zapraszam nie do obierania z mnichem kartofli tylko do zgadywania jaki film. 1 Cytuj
Luna Napisano Grudzień 5, 2019 Napisano Grudzień 5, 2019 Jasminum, Jan Jakub Kolski rezyseria? 2 Cytuj
Akarris Napisano Grudzień 7, 2019 Autor Napisano Grudzień 7, 2019 "Witam, cześć i czołem. Pytacie skąd się wziąąąąłem. Jestem wesoły Romek. Mam na przedmieściu domek. A w domku, wodę, światło, gaz. Powtarzam jeszcze raz..." "Miś" 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Grudzień 12, 2019 Napisano Grudzień 12, 2019 Seans musi być interesujacy.Nie miałam okazji oglądać tego horroru. Nie znam tytułu filmu. Cytuj
Luna Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 Poznałam aktora na filmiku znanego ze starych horrorów Vincenta Price i prześledziłam jego biografie, po nitce do kłębka Maska czerwonego Moru. Chętnie dzisiaj obejrzę 4 Cytuj
Akarris Napisano Grudzień 14, 2019 Autor Napisano Grudzień 14, 2019 1 godzinę temu, Luna napisał: Poznałam aktora na filmiku znanego ze starych horrorów Vincenta Price i prześledziłam jego biografie, po nitce do kłębka Maska czerwonego Moru. Chętnie dzisiaj obejrzę Zgadza się Jest to bardzo dobry aktor, których już dzisiaj się nie spotyka ponieważ jego gra przesycona jest sztukami teatralnymi. Polecam wszystkie filmy z nim. Na pewno lepsze od współczesnej szmiry Film powstał na podstawie opowiadania o tym samym tytule, autorstwa E. A. Poe. 1 Cytuj
Luna Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 51 minut temu, Mistiko napisał: Zgadza się Jest to bardzo dobry aktor, których już dzisiaj się nie spotyka ponieważ jego gra przesycona jest sztukami teatralnymi. Polecam wszystkie filmy z nim. Na pewno lepsze od współczesnej szmiry Film powstał na podstawie opowiadania o tym samym tytule, autorstwa E. A. Poe. tak, podzielam te opinie, ogladam ostatnio "Opowiesci niesamowite" a poezja E.A.Poe wymiata 1 Cytuj
Luna Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 33 minuty temu, Essa napisał: Fight Club 1 Cytuj
Essa Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 19 minut temu, Luna napisał: No w końcu jakaś prościzna w sam raz dla mnie się trafiła 1 Cytuj
Akarris Napisano Grudzień 14, 2019 Autor Napisano Grudzień 14, 2019 1 godzinę temu, Essa napisał: Widzę p. Gajosa, tą aktorkę znam z widzenia. Niestety tytułu nie pamiętam bo nie oglądam kryminałów Chociaż mogę się mylić. A kadr kojarzę bo mogłem go widzieć na pewnym portalu z bazą filmów, kilka lat temu Cytuj
Essa Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: tą aktorkę znam z widzenia. Maja Ostaszewska 3 minuty temu, Mistiko napisał: Niestety tytułu nie pamiętam bo nie oglądam kryminałów Chociaż mogę się mylić. tutaj to akurat dramat polski 1 Cytuj
Luna Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 ja wiem ale czekam az ktos inny sie ujawni z poprawna odpowiedzia 1 Cytuj
Amandaa Napisano Grudzień 14, 2019 Napisano Grudzień 14, 2019 2 godziny temu, Essa napisał: No w końcu jakaś prościzna w sam raz dla mnie się trafiła Body / ciało Oglądałam 3 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.