Mikusia88 Napisano Sierpień 8, 2019 Napisano Sierpień 8, 2019 Rozłożyłam właśnie karty zadając pytanie : czy dana osoba wroci do mnie . Moze ktoś mi napisać swoją interpretacje moich kart ? Jaka jest Twoja interpretacja? Zgodnie z Regulaminem, najpierw Ty powinnaś dodać swoją interpretację, a dopiero później inni użytkownicy Ismena Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 8, 2019 Napisano Sierpień 8, 2019 40 minut temu, Mikusia88 napisał: Rozłożyłam właśnie karty zadając pytanie : czy dana osoba wroci do mnie . Moze ktoś mi napisać swoją interpretacje moich kart ? Ja mogę powiedzieć jak to moimi oczami wyglada .Dana osoba nawet nie chce słyszeć o pani czyżby kłótnia kłamstewka wkradły się i bach rozstanie ?.tutaj jest powrót ale ,nie na długo .mogą pojawić się takie rozstania i powroty Czy pani to nie jest zodiakalnym lwem a pan rakiem albo ryba Cytuj
Mikusia88 Napisano Sierpień 8, 2019 Autor Napisano Sierpień 8, 2019 Ja jestem rakiem a On Bliznieta Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 8, 2019 Napisano Sierpień 8, 2019 Przed chwilą, Mikusia88 napisał: Ja jestem rakiem a On Bliznieta Pani to taki raczek Mam takie wrażenie ,ze to pani racZej tak robi zrywa. Z Partnerem ,a potem powrót .Czyli chce być z nim ale z blachach powodów zrywa Cytuj
Mikusia88 Napisano Sierpień 8, 2019 Autor Napisano Sierpień 8, 2019 Mi przy tym rozkładzie również wychodzi, ze On wróci z jednoczesnym zaznaczeniem, że to będzie ciężki powrót, ale uczucie jego i tęsknota zwycięża . Cytuj
Mikusia88 Napisano Sierpień 8, 2019 Autor Napisano Sierpień 8, 2019 Te karty natomiast postawiłam odpowiadając na pytanie : czy mnie kocha . jak ktoś chciałby podzielić się interpretacja będę wdzięczna Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 8, 2019 Napisano Sierpień 8, 2019 10 minut temu, Mikusia88 napisał: Te karty natomiast postawiłam odpowiadając na pytanie : czy mnie kocha . jak ktoś chciałby podzielić się interpretacja będę wdzięczna Tu nie ma miłości jest uwiązanie przyzwyczajenie to na moje oko wyglada jak relacja toksyczna gdzie główna role odgrywa sex relacja się rozpada a pani probuje to poskładać na nowo odbudować Cytuj
Mikusia88 Napisano Sierpień 8, 2019 Autor Napisano Sierpień 8, 2019 Z tego wynika, ze jeszcze On pojawi się w moim życiu i będzie się pojawiał ? Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 8, 2019 Napisano Sierpień 8, 2019 Przed chwilą, Mikusia88 napisał: Z tego wynika, ze jeszcze On pojawi się w moim życiu i będzie się pojawiał ? Na to wyglada 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.