Sally Napisano Sierpień 11, 2019 Napisano Sierpień 11, 2019 Witam , ostatnimi czasy zaczęłam interesować się tarotem - i powoli powoli rozkładam karty ucząc się. dzisiaj zadałam pytanie o moja strefę uczuciową, a mianowicie czy zejdę się ponownie z kimś na kim mi zależy . Jesli ktoś mógłby na bazie kart odpowiedzieć mi na pytanie to będę wdzięczna Cytuj
Sally Napisano Sierpień 11, 2019 Autor Napisano Sierpień 11, 2019 Rozkład partnerski, czy będziemy razem Cytuj
Essa Napisano Sierpień 11, 2019 Napisano Sierpień 11, 2019 1 godzinę temu, Sally napisał: Rozkład partnerski, czy będziemy razem czy możesz dać link do tego rozkładu, bo ja znam inny rozkład partnerski co oznaczają konkretnie karty na danej pozycji Cytuj
Sally Napisano Sierpień 11, 2019 Autor Napisano Sierpień 11, 2019 https://blog.otylia.pl/czy-bedziemy-razem-tarot/ Cytuj
Essa Napisano Sierpień 11, 2019 Napisano Sierpień 11, 2019 Więc z tego by wynikało, że postrzegasz go jako takiego Piotrusia Pana, czyli chłopca bujającego w chmurach, ale kreatywnego z fantazją - trochę takiego nie dającego się zaszufladkować, za to on widzi w Tobie prawdziwą kobietę, kandydatkę na żonę, matkę. Chciałabyś z partnerem dzielić cały swój świat - by był parterem, towarzyszem, przyjacielem - by łączyły Was wspólne idee, sposoby na spędzanie czasu wolnego. On chciałby mieć kobietę atrakcyjną, z temperamentem, z którą można przeżyć niejedną przygodę, która też potrafi o niego zadbać. Co łączy? Oboje możecie być po przejściach lub w trakcie jakichś przemian, zawirowań. Co dzieli? Mogą być problemy z komunikacją, iluzja, jakaś taka niejasność w kontakcie, bądź jedno z was ma jakichś problem, który wpływa negatywnie na relację. Najbliższa przyszłość wygląda bardzo fajnie - pozytywne kontakty, przyjacielskie, życzliwe, sympatyczne. Wydaje mi się, że będziecie razem. W Twojej talii karta mówi o miłości dwojga ludzi. Trzeba tylko popracować nad dojrzałością relacji:) 1 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 11, 2019 Napisano Sierpień 11, 2019 Następnym razem postaraj się sama napisać interpretację i zamieścić w dziale z interpretacją rozkładów zawsze ktoś pomoże ewentualnie inaczej spojrzeć na pewne kwestie. 2 Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Dnia 11.08.2019 o 18:17, Sally napisał: Witam , ostatnimi czasy zaczęłam interesować się tarotem - i powoli powoli rozkładam karty ucząc się. dzisiaj zadałam pytanie o moja strefę uczuciową, a mianowicie czy zejdę się ponownie z kimś na kim mi zależy . Jesli ktoś mógłby na bazie kart odpowiedzieć mi na pytanie to będę wdzięczna Dla pana jest pani kobiecym ideałem dobry materiał na żonę ,matkę zejdzie się pani ,ale trzeba będzie tutaj budować wszystko od nowa między wami. choćby zaufanie gdzies któreś z was się obawia zaufać drugiej osobie karty mi ,tu mowian żeby ten zwiazek trwał żebyście się zeszli potrzeba czegoś nowego świeżego wnieść do niego i odnoszę takie wrażenie ,ze ten pan jest dla pani całym światem ,i nie wyobraża sobie pani życia bez niego 1 Cytuj
Sally Napisano Sierpień 13, 2019 Autor Napisano Sierpień 13, 2019 Czy jeśli chciałabym zadać pytanie typu: Czy idąc na kurs tańca gdzie On będzie przyśpiesze jego powrót moge zastosować taki sam rozkład kart ? Cytuj
Lakszmi Napisano Sierpień 15, 2019 Napisano Sierpień 15, 2019 Dnia 13.08.2019 o 15:57, Sally napisał: Czy jeśli chciałabym zadać pytanie typu: Czy idąc na kurs tańca gdzie On będzie przyśpiesze jego powrót moge zastosować taki sam rozkład kart ? Jeśli rozkład jest ogolnikowy to tak Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.