Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Witam , ucze się dopiero i prosiłabym o weryfikacje mojej interpretacji RozkladRozkład 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej. 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? Moja interpretacja : Osoba o która pytam jest w stanie stagnacji i jest zmęczony byłà jjuż relacja, jednak cały czas w sercu ma dobra opinie i jakiś sentyment .targaja nim mocne uczucia z jednej strony gniewa a z drugiej bezradność bo nie wie co ma zrobić. Dwójka mieczy mówi nam o tym niezdecydowaniu . Nie wie co ma zrobić . boi się zaryzykować. Król pucharów wskazuje ze osoba mnie kocha ale boi się okazać uczucia. Cytuj
ad175 Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Cześć Spróbuję pomóc przy interpretacji, ale czy mogę prosić o ponumerowanie kart na obrazku lub dopisanie do numerów w poście poszczególnych nazw kart? Cytuj
Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Napisano Sierpień 12, 2019 1-czwórka mieczy 2-słońce 3- as pałek 4-cesarzowa 5-dwójka mieczy 6-król pucharów 7- rycerz mieczy Cytuj
Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Napisano Sierpień 12, 2019 1-czwórka mieczy 2-słońce 3- as pałek 4-cesarzowa 5-dwójka mieczy 6-król pucharów 7- rycerz mieczy Cytuj
ad175 Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Dobrze, dziękuję to znacznie ułatwi odczytywanie. 1 - czwórka mieczy - Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej. 2 - słońce - Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 3 - as pałek - Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. 4 - cesarzowa - Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. 5 - dwójka mieczy - Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 6 - król pucharów - Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 7 - rycerz mieczy - Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? Według mnie: Ad. 1 Niewiele wnosi sensu stricto, bardziej jawi się tutaj w energii wycofania, stagnacji, może bardziej myśleć o relacji, analizować sytuację, ale fizycznie nie zrobi wiele. Może również mieć tendencję do całkowitego wycofywania się z tej relacji, do przyjmowania postawy "wszystko mi jedno". Być może odczuwa pewne sprzeczności w relacji z tobą, ponieważ z jednej strony chciałby być blisko ciebie, ale pomimo tej bliskości czegoś mu brakuje, czuje się samotny? Ad. 2 Osoba pytająca oczekuje spełnienia, radości wynikającej ze wspólnej relacji, szczęścia we dwoje. Karta Słońca symbolizuje wszystko to, co najlepszego może się wydarzyć między wami. Tego "najlepszego" właśnie chciałaby spodziewać się osoba pytająca. Uważa, że on jest spełnieniem jej marzeń. Ad. 3 Cóż, z mojego doświadczenia As Buław/Pałek to niewątpliwie zainteresowanie, jednak bardziej fizyczną sferą związku. Ad. 4 Cesarzowa jest bardzo pomyślną kartą, wróży powodzenie w uczuciach i ogólna harmonię w związku. Czas pełen pozytywnych doznań, często wypada mi na relację, gdzie motorem napędowym jest fizyczność. Warto też dowiedzieć się czy w życiu tego mężczyzny nie ma przypadkiem stałej partnerki. Jeśli posiada takową, pełni ona istotną role w jego życiu. Jeśli droga jest wolna, wskazuje to na postrzeganie Ciebie jako ideału kobiety. Ad. 5 Czy osoba pytająca powinna coś zrobić? Według mnie lepiej by przyjęła postawę bierną, ponieważ w karcie 2 mieczy ukazuje się wewnętrzne rozdarcie, konflikt, niezdecydowanie, wątpliwości. Postać na karcie ma oczy przewiązane przepaską. Gdyby jej nie miała, pewnie wybór byłby łatwiejszy. Niestety, lepiej nie wykonywać zbędnych ruchów, ponieważ poprzez dylematy każda podjęta decyzja może wydawać się niewłaściwa. Odezwiesz się - źle, nie odezwiesz - jeszcze gorzej. Lepiej poczekać na rozwój sytuacji. Ad. 6 Król Kielichów według mnie symbolizuje odwzajemnione uczucie. Na pewno będzie to typ mężczyzny wrażliwego, uczuciowego. Może być trochę trudny w relacji, mieć tendencję do ukrywania swoich uczuć. Z negatywnych cech kielichowego widzę często skłonność do alkoholu, pewną nadwrażliwość. Może być bardzo uczuciowy, jak sobie troszkę chlapnie. Z pewnością przez pewien czas będzie miło. Ad. 7 Rycerz Mieczy jak dla mnie to trudna karta, jeśli wypada na pozycji przyszłości związku. W kilku rozkładach pokazało mi to osobę, która rozkocha w sobie, związek potrwa kilka chwil a potem odejdzie, często w niezbyt miłej atmosferze. Ponadto wcześniej pojawił się As Buław - zapowiedź namiętnej, intensywnej relacji, która może skończyć się tak szybko, jak się zaczęła. Cytuj
Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Napisano Sierpień 12, 2019 Dziękuje wiec odpowiedzią jest : ze dana osoba wroci Cytuj
ad175 Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Według mnie wróci, jednak warto wyznaczać jasne granice, ponieważ dużo w tych kartach jest energii romansowej. Warto też nie zadręczać się rozterkami - będzie, co ma być. Cytuj
Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Napisano Sierpień 12, 2019 To juz się ciągnie 6 lat ta znajomość . Pojawia się i znika 😂😂 Cytuj
ad175 Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Jeżeli pojawia się i znika to obstawiałabym Króla Kielichów w negatywie. Wtedy zamiast miłości dojrzałej i odwzajemnionej, mamy do czynienia z trudną relacją, gdzie uczucie nie jest zbyt dojrzałe i zmagamy się z relacją on-off. Kielichy to woda, a woda to równie dobrze "lanie wody". Pan może być czarujący, owszem, zakochany - nie przecze, ale między zakochaniem a miłością jest ogromna różnica. Licza się czyny, gesty, a nie puste frazesy. Pan ewidentnie wraca w wiadomym celu, ponieważ ma na to milczące przyzwolenie. Pomijając rozkład kart, pogoniłabym takiego amanta. Trzeba jasno określić warunki, inaczej taki romans może trwać całe życie. A chyba byłoby szkoda tracić czas na coś mało konkretnego Cytuj
Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Napisano Sierpień 12, 2019 Właśnie dlatego teraz jeśli ma wrócić to raz i porządnie . I te granice będą mu powiedziane Cytuj
Sally Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Napisano Sierpień 12, 2019 Gorzej mam z wyczuwaniem czasu jego powrotu , bo niewiem jak Cytuj
ad175 Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Trudno mi stwierdzić. W swoich rozkładach rzadko pytam o czas, a jeśli już to wyznaczam przed tasowaniem, która karta ma podpowiedzieć ewentualny przedział czasowy. Albo stawiam cały rozkład na dany czas. Cytuj
Essa Napisano Sierpień 12, 2019 Napisano Sierpień 12, 2019 Czy to ten sam mężczyzna, na którego interpretowałam dziś? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.