Mete Napisano Sierpień 15, 2019 Napisano Sierpień 15, 2019 Mój były się odezwał (byliśmy razem 3 lata), rozleciało sie w grudniu (miał byś ślub i na zawsze razem). Pisze mi, że jest w moim mieście. Zapytałam kart czego chce. Takie wyszły: 3 buławy-królowa buław-rycerz mieczy. Moja interpretacja: 3 buławy: oczekuje oznak sukcesu po podjęciu działań (rzucił: że jest w moim mieście i mysli, że przybiegnę od razu) Królowa Buław: ożywienie w relacji (mam go zabawiać, pobudzić, rozruszać) Rycerz Mieczy: utnie związek jak poprzednio (pojawił się nagle, niewiadomo skąd, zamiesza i odejdzie znowu) Cytuj
Essa Napisano Sierpień 16, 2019 Napisano Sierpień 16, 2019 Szuka okazji do spotkania z atrakcyjną dla siebie kobietą, owszem - będzie to spotkanie takie "przelotem". 1 Cytuj
Mete Napisano Sierpień 16, 2019 Autor Napisano Sierpień 16, 2019 A o przelocie mówi tu co? Ten Rycerz Mieczy? Czy ogólnie cały rozkład? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.