Mete Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 Wyciągnęłam dwie karty do odpowiedzi na pytanie: czy wyrzucili (firma to do której przesłałam projekt na konkurs) moje dokumenty? Wyszedł: Rycerz Denarów i 5 mieczy. Moja interpretacja: nie mam pojęcia Niby Rycerz Denarów odpowiada TAK, ale nie jestem pewna czy też na negatywne kwestie... 5 mieczy to chyba NIE. Trudne... Cytuj
Essa Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 co znaczy, że wyrzucili dokumenty/projekt? w sensie odrzucili? Cytuj
Essa Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 5 denarów - owszem może na to wskazywać - że uległ zniszczeniu ten projekt. Albo leży w jakimś ciemnym kącie w archiwum. EDIT: Przepraszam, pomyliłam karty, 5 mieczy a nie 5 denarów. 5 mieczy - wskazuje dwojako: albo pokonanie konkurencji, albo firma okaże się jakaś nie w porządku w związku z tym projektem. 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 To właśnie ten projekt, przeglądanie go przez kogoś. 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 Przepraszam, pomyliłam karty, 5 mieczy a nie 5 denarów. 5 mieczy - wskazuje dwojako: albo pokonanie konkurencji, albo firma okaże się jakaś nie w porządku w związku z tym projektem. 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 Pytanie było o niszczenie: więc karta 5 mieczy, może mówić, że mogą ten projekt jakby wykorzystać, trochę taki podstęp jakby. Ciężko mi powiedzieć, sprawdź czy ta firma jest rzetelna/wiarygodna. 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 23, 2019 Napisano Sierpień 23, 2019 Może być niszczenie lub jakiś szwindel. Jeśli pytanie dotyczy niszczenia. 1 Cytuj
Hanka Napisano Sierpień 24, 2019 Napisano Sierpień 24, 2019 Opóźnienia w wybraniu projektu, ostatecznie jego odrzucenie. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.