Ismena Napisano Wrzesień 2, 2019 Napisano Wrzesień 2, 2019 Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu: 1. Jaki przedmiot dzisiaj kupiłam? (do czego służy) 2. Komu zamierzam go podarować? @Syrena @Karolina @SowAna @Lucky20 @białadama Cytuj
białadama Napisano Wrzesień 2, 2019 Napisano Wrzesień 2, 2019 tasuje i tasuje i znów klucz wychodzi: 1. klucz 2. klucz z interpetacja gorzej: mysle ze na pewno bedzie to rzecz uzytkowa (bo klucz tez nie jest do ozdoby ale do otwierania) i cos wywierajace pozytywny wplyw, radosc a komu go darujesz - moze osobie mieszkajacej w tym samym domu? rodzina ewentualnie ktos pilnujacy jakiegos domu , np wozny, ochrona 1 Cytuj
Karolina Napisano Wrzesień 7, 2019 Napisano Wrzesień 7, 2019 1. Lilie - może jakiś vocher, bilet do kina teatru, jakiś bon 2. Statek - myślę, że jest to kobieta, być może bardzo młoda, przyjechała w odwiedziny z zagranicy 1 Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 8, 2019 Napisano Wrzesień 8, 2019 1. pani - jakąś biżuterię, kosmetyk, ubiór - służy do upiększenia ciała 2. rózgi - noo nie wiem, ale myślę, że kobiecie i to bliskiej, z rodziny no dziwne karty, dziwne 1 Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 8, 2019 Autor Napisano Wrzesień 8, 2019 @białadama i @Syrena Przedmiot - rower ( mysle ze na pewno bedzie to rzecz uzytkowa, cos wywierajace pozytywny wplyw, radosc) Dla kogo - dla mamy (kobiecie i to bliskiej, z rodziny) 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.