NightRaven123 Napisano Wrzesień 4, 2019 Napisano Wrzesień 4, 2019 Sama sobie karty postawiłam i nie mogę znaleźć odpowiedniego działu Czy dostanę pracę w firmie x ? cesarzowa, rydwan, umiarkowanie rada co do rekrutacji: rydwan rekrutacja 3 etapowa, pierwsza przeszłam, czekałam na drugą i naglę dostałam odmowę Bardzo mi się nie spodobała karta umiarkowanie i tu bym upatrywała jej "winy" Jakie są wasze doświadczenia z tą kartą w temacie pracy ? Opisy w necie są raczej pozytywne Rada oznacza, żeby aktywnie szukac dalej, tak po fakcie sobie interpretuje Cytuj
Lakszmi Napisano Wrzesień 4, 2019 Napisano Wrzesień 4, 2019 Pierwszy etap spodobała się pani osobie rekrutującej ale mam wrażenie, ze wizualnie rozmowa przebiegła bardzo szybko i szybko się zakończyła .Czy pani. Nie denerwowała się podczas rozmowy ?.Bo jeśli tak ,to to mogłoby być powodem odmowy czyli stresik .Powinna pani na luzie rozmawiać z rekruterami Tak ja to widzę Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 4, 2019 Napisano Wrzesień 4, 2019 Wg mnie była po prostu konkurencja, wynik umiarkowany nie wystarczył. Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 5, 2019 Napisano Wrzesień 5, 2019 zależy od profilu danej firmy, może istotnym był wygląd (Cesarzowa), temperament, prawo jazdy (Rydwan), Umiarkowanie czasami oznacza połączeniem sprzecznych umiejętności, sama karta nie ma znaczenia twierdzącego, raczej analizowania przydatności, czyli wynik nie był pewny, rada w postaci Rydwanu (ja bym dołożyła jedną kartę) ma wiele znaczeń, lecz tym podstawowym jest opanowanie, woźnica musi panować nad pojazdem, chęciami, emocjami, aby jechać dalej i ta druga karta dopowiedziałaby, czy za bardzo panowałaś czy odwrotnie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.