Pawel92 Napisano Wrzesień 5, 2019 Napisano Wrzesień 5, 2019 Cześć, chodzę do szkoły dla dorosłych, chodzi ze mną do klasy jedna dziewczyna z ukrainy. Dziewczyna bardzo mi się podoba zauważyłem że jest nieśmiała, Skorzystałem z kart aby dowiedzieć się co robić, czy poderwać? Czekać? a może nie mam szans..? strasznie mi na niej zależy. Rozkład z kartami wygląda tak: 1.Co robic - 8 Buław - rozumiem że powinnam działać, przejąc inicjatywę i zrobić pierwszy krok. 2.Dlaczego powinienem to robic? - 9 kielichów - Ponieważ osiągnę to co chciałem, będę usatysfakcjonowany. 3. Jaki wynik bedzie jak to zrobie? - as buław - Widzę dobry początek, szansa 4.Czego NIE robic? V buław - tu mam problem, ale wydaje mi się że nie powinienem walczyć o nią na siłę, tylko spokojnie 5 .Dlaczego nie powinienem tego robic? - głupiec - Jak to zrobię to przeminie to i będzie to tylko zwykła przygoda, nic ciekawego. może zobaczy że jestem zbyt natrętny. 6.Co bedzie jak zrobie to czego nie powinienem? - 7 buław - Będę miał problemy aby ponownie ją do siebie przekonać. Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 6, 2019 Napisano Wrzesień 6, 2019 4.Czego NIE robić? V buław - tu mam problem, ale wydaje mi się że nie powinienem walczyć o nią na siłę, tylko spokojnie nie popisywać się, nie traktować tego jako sport 5 .Dlaczego nie powinienem tego robić? - głupiec - Jak to zrobię to przeminie to i będzie to tylko zwykła przygoda, nic ciekawego. może zobaczy że jestem zbyt natrętny. może to być przez nią odebrane jako niedojrzałość 1 Cytuj
Migotka Napisano Wrzesień 14, 2019 Napisano Wrzesień 14, 2019 Wychodzę z założenia, że w życiu nie ma co czekać aż samo się wydarzy. Spróbuj nawiązać z nią kontakt, może zaproponuj wspólna naukę. Nic na siłę. Na pewno dziewczyna będzie się bała że chcesz się tylko sprawdzić... Przeciez jest zza granicy... Ale myślę że cierpliwością i szczerością ją przekonasz do siebie. A jak nie wyjdzie to trudno. Do miłości nikogo nie da się przekonać... To tak poza rozkładem rada doświadczonej koleżanki ;P 2 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.