Mete Napisano Wrzesień 20, 2019 Napisano Wrzesień 20, 2019 Koleżanka mojego taty ( znają się 30 lat dlatego robię rozkład) trafiła niespodziewanie do szpitala w środę. Obecnie stan krytyczny, po intubacji. Jak dalej potoczy się jej zdrowie: Rycerz Mieczy, 7 buław, 2 buławy. Cytuj
Mete Napisano Wrzesień 20, 2019 Autor Napisano Wrzesień 20, 2019 Interpretacja moja: interwencja chirurgiczna (to wiem, że na pewno na być operacja jak przeżyje) - dalej walka o życie - 2 buławy sama nie wiem, wygląda dobrze, chociaż może to też być karta brama... Cytuj
Hanka Napisano Wrzesień 22, 2019 Napisano Wrzesień 22, 2019 Sądzę, że ta 2 buław to szansa pół na pół... P. S. 2 buław nie jest kartą bramą. 1 1 Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 22, 2019 Napisano Wrzesień 22, 2019 1 godzinę temu, Hanka napisał: Sądzę, że ta 2 buław to szansa pół na pół... P. S. 2 buław nie jest kartą bramą. Może być Dusza, która podejmuje decyzję, czy zostać czy odejść. 1 Cytuj
Mete Napisano Wrzesień 22, 2019 Autor Napisano Wrzesień 22, 2019 1 godzinę temu, Hanka napisał: Sądzę, że ta 2 buław to szansa pół na pół... P. S. 2 buław nie jest kartą bramą. Tak. Dzięki. To już teraz nie wiem czy były 2 czy 3 buławy... Chyba z tego stresu, bo też tą Panią dobrze znam i się przejmuję. Cytuj
Mete Napisano Październik 6, 2019 Autor Napisano Październik 6, 2019 Aktualizacja: ta Pani jest nadal w śpiączce. Stan ciężki bardzo. Wciąż niewiadomo co będzie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.