Eseses Napisano Wrzesień 22, 2019 Napisano Wrzesień 22, 2019 Czesc, potrzebuje rady - jak interpretowac 3 mieczy w pytaniu jaki cel ma pan x w stosunku do pani pytajacej? Chce zeby rozeszla sie z partnerem czy chce ja zranic? Jak na to patrzec? Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 23, 2019 Napisano Wrzesień 23, 2019 3 mieczy pokazuje myślenie raniące Cytuj
Eseses Napisano Wrzesień 23, 2019 Autor Napisano Wrzesień 23, 2019 4 godziny temu, SowAna napisał: 3 mieczy pokazuje myślenie raniące SowAna co masz przez to na myśli? ona swoja obecnoscia go rani? Czy on zle o niej mysli? Cytuj
Eseses Napisano Wrzesień 23, 2019 Autor Napisano Wrzesień 23, 2019 2 minuty temu, Eseses napisał: SowAna co masz przez to na myśli? ona swoja obecnoscia go rani? Czy on zle o niej mysli? Czy moze on specjalnie o niej zle mysli zeby blokowac uczucie do niej?? Pan wyszedl mi w karcie Krola Mieczy jako "jak zachowuje sie w stosunku do pani"... Ciezka ta karta dla mnie Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 23, 2019 Napisano Wrzesień 23, 2019 17 godzin temu, Eseses napisał: w pytaniu jaki cel ma pan x w stosunku do pani pytajacej masz konkretne pytanie (powyżej) i jedną kartę, 3 mieczy nie jest krzywdzeniem fizycznym, jest krzywdzeniem, związanym z żywiołem powietrza, czyli mogą to być wredne sms, maila (ogólnie internet) A to, ze wyszedł w Królu mieczy potwierdza, że nie ma raczej miłosnego nastawienia, Król ten ocenia, krytykuje, stawia na miejsce, może poniżać słowem 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.