Haniel Napisano Kwiecień 5, 2022 Napisano Kwiecień 5, 2022 Witajcie Dobre Dusze ! potrzebuję Waszej pomocy w rozkładzie kartą na zamiary pewnego pana wobec pani wypadła mi Cesarzowa i trochę nie wiem jak ją zinterpretować. Wiem co reprezentuje karta Cesarzowej, ale konkretnie w znaczeniu "zamiary" nie jestem pewien czy dobrze ją odczytuję. Rozkład był taki: co pan czuje wobec pani - 7 Pucharów - tu jest dla mnie jasne, on po prostu jeszcze nie wie co czuje, to karta wielu emocji ale bez konkretnego wyboru - po prostu jeszcze tego nie wie jakie pan ma zamiary wobec pani - Cesarzowa - czyżby propozycja romansu ????? , będzie zabiegał o nią ??????? POMÓŻCIE PROSZĘ przyszłość tej relacji - Gwiazda - tutaj widzę dużą szansę i nadzieję na fajną, trwałą relację Będę wdzięczny za Wasze podpowiedzi Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 6, 2022 Napisano Kwiecień 6, 2022 On o Tobie marzy bardzo mu się podobasz Gwiazda daje nadzieję i napewno Pan zadziała ale Gwiazda nie mówi że relacja będzie trwała 1 Cytuj
Haniel Napisano Kwiecień 6, 2022 Autor Napisano Kwiecień 6, 2022 dziękuję @Reni45 za wskazówki pomogłaś wiem, że Cesarzowa na pytanie co myśli to pokazuje, że mu się podobam ale pewną dezorientację dała na pytanie o zamiary ja też widzę w tym działanie - takie jakby zabieganie o względy, adorowanie.... Dzięki za Twoje sporzenie Cytuj
LauraSeven Napisano Kwiecień 8, 2022 Napisano Kwiecień 8, 2022 Witaj, pierwsze skojarzenie jakie przychodzi mi do głowy na działania jakie pokazuje Cesarzowa to takie zadbanie o drugą osobę, ona troszczy się i dba o wszystko, to zwrócenie uwagi przede wszystkim na własne potrzeby ale tak samo i cudze. To przyjemna karta. Jeśli wypada dla relacji jakichkolwiek to jest uważana za jedną z tych najpozytywniejszych. Ja ją bardzo lubię... Głowa do góry - jeśli pan jeszcze nie wie co czuje tak jak to piszesz i interpretujesz to na pewno będzie chciał się dowiedzieć więc zadziała, a Gwiazda potwierdza, że można mieć na to bardzo duże nadzieję. Myśl zatem pozytywnie ! Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 18, 2022 Napisano Kwiecień 18, 2022 Dnia 5.04.2022 o 22:38, Haniel napisał: co pan czuje wobec pani - 7 Pucharów wszystko naraz i jednocześnie nic konkretnego Dnia 5.04.2022 o 22:38, Haniel napisał: jakie pan ma zamiary wobec pani - Cesarzowa On Cesarzowa, posiadanie, ład i szacunek dla władzy, Cesarzowa chce mieć i dostaje, jako matka dba, lecz to nie wynika z zamiarów, tylko z instynktu Dnia 5.04.2022 o 22:38, Haniel napisał: przyszłość tej relacji - Gwiazda Gwiazda jest sama na karcie, nie lubię jej w pozycji, kiedy pytam o liczbę mnogą, ogólnie spełnienie zamiarów, patrz wyżej :) Cytuj
LauraSeven Napisano Kwiecień 25, 2022 Napisano Kwiecień 25, 2022 W dniu 5.04.2022 o 22:38, Haniel napisał: co pan czuje wobec pani - 7 Pucharów nic konkretnego, wiele emocji ale niewiele z nich wynika W dniu 5.04.2022 o 22:38, Haniel napisał: jakie pan ma zamiary wobec pani - Cesarzowa na pewno poważne i jest pewien, że spełni te zamiary bo jak napisała powyżej @SowAna- Cesarzowa dostaje to co chce w Gwieździe widzę jakąś nadzieję na fajną znajomość czy relację ale sama Gwiazda niczego nie gwarantuje Pozdrawiam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.