Dosia90 59 Napisano Październik 13, 2019 Share Napisano Październik 13, 2019 Witam. Tak jak w temacie. Chciala bym poznac takie osoby. Jak to u nich jest z tym plutonem w skorpionie na ascendencie. Jak sie odnajdujecie? Jakie tworzycie zwiazki? Dziekuje za odzew Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
arwil 101 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Mój blisko kolega ma Plutona w skropione na ascendencie. Ale czy to nie za mało żeby tylko na to patrzeć i po tym oceniac związki? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dosia90 59 Napisano Grudzień 15, 2020 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2020 Dnia 22.01.2020 o 18:06, arwil napisał: Mój blisko kolega ma Plutona w skropione na ascendencie. Ale czy to nie za mało żeby tylko na to patrzeć i po tym oceniac związki? Przepraszam, że teraz odkopuje ale w tamtym czasie chwytałam się wszystkich możliwych rzeczy które mogą coś mi wyjaśnić. Minął prawie rok a ja się wyciszyłam i usystematyzowałam temat który mnie dotykał 😄 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.