VIOLINKA Napisano Listopad 1, 2019 Napisano Listopad 1, 2019 Kochani. Otrzymałam w prezencie talię Lenormand Ciro tę rozszerzoną (2x Pani, Pan, Ptaki) i dodatkowe karty. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak z tą talią rozkładać Wielką Tablicę? Czy używać do rozkładu tylko 36?, ale wtedy po co by miała być talia rozszerzona? Jeśli użyć wszystkich, to w jaki sposób rozkładać Tablicę? Jak czytać karty, które nie wpadną do domu?, czy np karta 41 Studnia, to jednocześnie Dom Studni?, czy ten dom przejmuje wtedy cechy karty? Przepraszam, jeśli komuś moje pytania wydadzą się infantylne, ale z Lenorkami pracuję dopiero 3 miesiące i, co oczywiste, więcej nie wiem niż wiem. Liczę na Waszą wyrozumiałość i pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Syrena Napisano Listopad 11, 2019 Napisano Listopad 11, 2019 Dnia 1.11.2019 o 13:28, VIOLINKA napisał: Kochani. Otrzymałam w prezencie talię Lenormand Ciro tę rozszerzoną (2x Pani, Pan, Ptaki) i dodatkowe karty. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak z tą talią rozkładać Wielką Tablicę? Czy używać do rozkładu tylko 36?, ale wtedy po co by miała być talia rozszerzona? Jeśli użyć wszystkich, to w jaki sposób rozkładać Tablicę? Jak czytać karty, które nie wpadną do domu?, czy np karta 41 Studnia, to jednocześnie Dom Studni?, czy ten dom przejmuje wtedy cechy karty? Przepraszam, jeśli komuś moje pytania wydadzą się infantylne, ale z Lenorkami pracuję dopiero 3 miesiące i, co oczywiste, więcej nie wiem niż wiem. Liczę na Waszą wyrozumiałość i pomoc. Pozdrawiam @VIOLINKAHej, ale masz książeczkę w zestawie na pewno do kart. Masz tam wszystko opisane. Do talii z dodatkowymi kartami masz wielką tablicę w 4 etapach plus opis jak to interpretować 1 Cytuj
VIOLINKA Napisano Listopad 14, 2019 Autor Napisano Listopad 14, 2019 Tak, rzeczywiście. Nie doczytałam. Dziękuję 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.