Kasandra89 Napisano Listopad 4, 2019 Napisano Listopad 4, 2019 Hej Wszystkim, czy moglibyście zerknąć na ten rozkład i wyrazić swoją opinie, co według was oznacza? Karty są rozłożone po zadaniu pytania dotyczącego rodzeństwa „czy siostra jest szczera względem swojego brata, czy chce dla niego dobrze”. Nie chce na razie mówić o swojej interpretacji, aby zachować obiektywizm. Bardzo proszę jeśli ktoś ma ochotę o odczytanie. Dzięki Cytuj
SowAna Napisano Listopad 5, 2019 Napisano Listopad 5, 2019 21 godzin temu, Kasandra89 napisał: Hej karty mają swoje miejsce w układzie, nie podałaś, ja z tego układu mogę napisać ogrom interpretacji, jeżeli pierwsza kolumna to przeszłość, dalej teraz, a potem przyszłość, a poziome rzędy od góry to głowa, serce, działania, to nie widać kart kłamstwa, więcej w tych kartach tego, że siostra ma brata dość, kocha, ale nie ma już ochoty na życie jego życiem ja na relację wykorzystałabym rozkład na relację Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.