Wiolka Napisano Listopad 5, 2019 Napisano Listopad 5, 2019 co może oznaczać na finanse 10 i 7 mieczy? oszustwo powodujące katastrofę finansową, starte kasy, czy jest jakaś jeszcze interpretacja Cytuj
Wiolka Napisano Listopad 6, 2019 Autor Napisano Listopad 6, 2019 to było pytanie o finanse w II poł. 2020 roku Cytuj
SowAna Napisano Listopad 6, 2019 Napisano Listopad 6, 2019 Pytanie można zadać na wiele sposobów, aby uzyskać konkretną odpowiedź pytanie powinno być też konkretne na tradycyjnym obrazku 10 mieczy ktoś leży nieruchomo, nic się nie dzieje, zakończyło się coś co się działo przed 7 mieczy pokazuje ruch, zaplanowany w jakimś konkretnym celu, aby coś uzyskać, ten ruch jest okresowy, w wyznaczonym momencie czy w II półroczu moje finanse będą wyższe niż kiedyś... - raczej nie czy w II półroczu moje finanse będą zagrożone - zależy od ostrożności jak będą wyglądać w II półroczu moje finanse - ni jak, bez zmian, z chwilowymi pomysłami może też być tak, że karty pokazały ci, żebyś przestała teraz o tym myśleć (10 mieczy), że przyjdzie czas na szybkie wymyślanie sposobów (w końcu nie pokazały się monety, tylko miecze, które wskazują na proces myślowy) więc jak było zadane pytanie? nie odpowiadaj, jeżeli nie pamiętasz, to może spróbuj zadać jeszcze raz 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.