runoutofbreath Napisano Listopad 16, 2019 Napisano Listopad 16, 2019 Witajcie, ostatnio mój znajomy stawial mi karty. Nie będę ukrywać, ze jest laikiem, dopiero się uczy, wiec interpretacja należy do mnie. Ja z kolei znam mniej więcej znaczenie kart osobno, ale nie wiem jak to wygląda calosciowo, jaki jest ten glowny wydzwiek kart. Na pytanie gdzie poznam mezczyzne docelowego (tego najważniejszego, tzw "przeznaczenie") mój znajomy wyciagnal 4 karty w nastepujacej kolejności: pierwsza od lewej: sad, druga: krol mieczy, trzecia: paz mieczy a ostatnia: moc, sila..jak zwal tak zwal Czytalam, ze np. sąd może oznaczac sale koncertowa, labolatorium, jako karta ogolnie mowi o nowym etapie, odrodzeniu, dalej mamy krol mieczy ogolnie dosyć dobrze znana mi karta, jeśli chodzi o osobe, ale jak to się ma odnośnie miejsc? Wychwycilam taka informacje, ze krol mieczy mowi o lokalizacjach typu uczelnia, jest mocno powiązany z intelektem, bystroscia umysłu.. Jedna bardzo dobra wrozka podpowiedziała mi, ze może chodzic o urzedy A Wy jak interpretujecie ten rozkład? Będę ogromnie wdzieczna za pomoc w interpretacji, z checia się czegos naucze Cytuj
runoutofbreath Napisano Listopad 17, 2019 Autor Napisano Listopad 17, 2019 @SowAna tak, patrzyłam na miecze, dziekuje 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.