Dager 262 Napisano Listopad 19, 2019 Share Napisano Listopad 19, 2019 Mam pytanie Chodzi o wasze doświadczenia odnośnie relacji karmicznych. Ile razy spotkaliście się z takimi czymś w aktualnym wcieleniu? Jak ją rozpoznaliście, "teoretycznie" zakończyliście i czy powróciła po latach np. od/do tej samej osoby? Ja w sumie mam już za sobą... 4 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 758 Napisano Listopad 23, 2019 Share Napisano Listopad 23, 2019 podobno każda relacja jest karmiczna, mi najbardziej karmicznymi wydają się być relację rodzinne, kiedy nie możesz z takiego kontaktu zrezygnować, bo to dziecko, matka, ojciec, rodzeństwo i trzeba się dostrajać, próbować rozumieć siebie i tego kogoś, cierpieć, narzekać i ciągle przerabiać podobne sytuacje i nie móc nic zmienić (do pewnego momentu, albo nigdy) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dager 262 Napisano Listopad 24, 2019 Autor Share Napisano Listopad 24, 2019 To prawda ze relacje karmiczne w rodzinie sa najgorsze, stale spięcia, kogoś sie nie trawi... i nie idzie tego ominąć mimo ze człowiek sie stara. Mam takie cos Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.