Online1 Napisano Listopad 20, 2019 Napisano Listopad 20, 2019 Ważne pozytywne zdarzenie w 2020r. Karty j.w. Jak to widzicie? czytam to tak: - świetna okazja na inwestycje -wykorzystanie okazji -konsumpcja -złapanie czegoś bardzo wartościowego O negatywnych stronach nie wypowiadam się bo pytanie było o te dobre Cytuj
SowAna Napisano Listopad 20, 2019 Napisano Listopad 20, 2019 pozytywnie powiadasz ... Mag - wie czego chce i ma do tego nie tylko predyspozycje a i narzędzia, czyli może działać intensywnie, z pasją, z wielkim zaangażowaniem(no może trochę kombinując..), a może nawet i nie trochę, bo Diabełek umiaru nie zna (jakaś sprzedaż niewolników i środków uzależniających ), as oczywiście jest denarowy i można zakładać, że chodzi o pieniądze, tylko one jakoś są na końcu i nie są zbyt wielkie, mniejsze od zakładanych, dla wielkiej okazji troszku mało ten jeden denar, ale początek i owszem, mi denary również pokazują papiery, umowy, może praca? 1 Cytuj
Online1 Napisano Listopad 20, 2019 Autor Napisano Listopad 20, 2019 Dziękuję:) sprzedaż? Hmm, ja mam cela w 2020 na kupno czegoś.. Więc tutaj można to czytać, że może i kupię (mag) to co chcę (as monet) ale może w diable jakiś kredyt (niewolnik)? Lub żeby to kupić trzeba będzie coś sprzedać. Nie muszę tego kupić za wszelką cenę ale może nadarzy się okazja nie do odrzucenia. Albo, że może coś co z początku (mag) może być niekorzystne (diabeł) zamienię w tym magu na coś lepszego, bardziej wartościowego, wyższy cel- z sumy kapłan. Cytuj
SowAna Napisano Listopad 21, 2019 Napisano Listopad 21, 2019 nie podano pytania, więc może być co tylko chcesz, może być też i zakup a skąd masz Kapłana? (1) mag +(15) diabeł +As (1) = 17 lub 8, 5-ka mi nie wychodzi, chyba ze Asa traktujesz numerologicznie i ma jakiś numer kolejny w twojej talii 1 Cytuj
Online1 Napisano Listopad 21, 2019 Autor Napisano Listopad 21, 2019 Asa liczę jako 11 + 15 +1=27 -22 =5 Zawsze taką metodą sumowałam. Dokładnie, nie pytałam o konkretną rzecz więc karty po drodze mogły pokazać inne kwestie, ktore mogą być dla mnie ważne. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.