Reni45 Napisano Kwiecień 22, 2022 Napisano Kwiecień 22, 2022 Wyszły mi karty 6denarow 5 bulaw 10 mieczy Karty z talii aniołów Nurtuje mnie ta 10 mieczy .W mojej talii ma ona dosc pozytywny wydźwięk Poniewaz pytałam o zamiary pana który rzadko sie odzywa I rzadko sie spotykamy Tlumacze to tak Pan zajety sprawami zawodowymi skupiony jest na swojej pracy 5 buław jest karta zmagan być może ma to związek z jego praca w tym momencie nie skupia się na relacji bo ma trudny czas No i 10 mieczy czytam jako zakończenie jakiegoś trudnego etapu i nowy początek po nim Jak to widzicie kochani? 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 24, 2022 Napisano Kwiecień 24, 2022 Karta 10 mieczy jest kartą "przejścia przez próg" tzn., że w życiu takiej osoby nastąpi zwrot ku polepszeniu sytuacji o ile się pozbiera i weźmie w garść, bo większość jego problemów tkwi w umyśle (jak to przy mieczach bywa). Wg mnie Twoja interpretacja jest prawidłowa. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
LauraSeven Napisano Kwiecień 25, 2022 Napisano Kwiecień 25, 2022 Witaj 10 mieczy zawsze cierpi z jakiegoś powodu ale jak to z dziesiątką bywa to już kres tego cierpienia, więcej już nie chcemy, teraz musi być już tylko lepiej... 1 Cytuj
Reni45 Napisano Kwiecień 26, 2022 Autor Napisano Kwiecień 26, 2022 Dnia 25.04.2022 o 20:07, LauraSeven napisał: Witaj 10 mieczy zawsze cierpi z jakiegoś powodu ale jak to z dziesiątką bywa to już kres tego cierpienia, więcej już nie chcemy, teraz musi być już tylko lepiej... No właśnie jak to jest z tą 10 mieczy? Generalnie ciężka energia jeżeli chodzi o relacje miedzyludzkie. Mówi o rozstaniach. Tylko w talii aniołów ma taki lepszy wydźwięk. Można powiedzieć że w relacji będzie już lepiej? Pan się odezwał niedlugo po tym jak Postawiłam karty. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.