Skocz do zawartości

Zamiary Pana

Polecane posty

Napisano

Wyszły mi karty 

6denarow  5 bulaw  10 mieczy

Karty z talii aniołów

Nurtuje mnie ta 10 mieczy .W mojej talii ma ona dosc pozytywny wydźwięk 

Poniewaz  pytałam o zamiary pana który rzadko sie odzywa I rzadko sie spotykamy 

Tlumacze to tak 

Pan zajety sprawami zawodowymi skupiony jest na swojej pracy

5 buław jest karta zmagan  być może ma to związek z jego praca w tym momencie nie skupia się na relacji bo ma trudny czas

No i 10 mieczy  czytam jako zakończenie jakiegoś trudnego etapu i nowy początek po nim 

Jak to widzicie kochani?

• Lubię! 1
Napisano

Karta 10 mieczy jest kartą "przejścia przez próg" tzn., że w życiu takiej osoby nastąpi zwrot ku polepszeniu sytuacji o ile się pozbiera i weźmie w garść, bo większość jego problemów tkwi w umyśle (jak to przy mieczach bywa).

Wg mnie Twoja interpretacja jest prawidłowa.

• Dziękuję! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Napisano

Witaj

10 mieczy zawsze cierpi z jakiegoś powodu ale jak to z dziesiątką bywa to już kres tego cierpienia, więcej już nie chcemy, teraz musi być już tylko lepiej...

• Lubię! 1
Napisano
Dnia 25.04.2022 o 20:07, LauraSeven napisał:

Witaj

10 mieczy zawsze cierpi z jakiegoś powodu ale jak to z dziesiątką bywa to już kres tego cierpienia, więcej już nie chcemy, teraz musi być już tylko lepiej...

No właśnie jak to jest z tą 10 mieczy? Generalnie ciężka energia jeżeli chodzi o relacje miedzyludzkie. Mówi o rozstaniach. Tylko w talii  aniołów ma taki lepszy wydźwięk. 

Można powiedzieć że w relacji będzie już lepiej?

Pan się odezwał niedlugo po tym jak Postawiłam karty. 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...