Skocz do zawartości

Jakie kroki podejmie Pan w moim kierunku do końca roku

Polecane posty

Napisano

Krol kielichow Glupiec  Królowa Kielichów

Krol ma cieple uczucia do Krolowej. Wiec może się odezwac nagle z jakąś propozycja? 

Tylko Glupiec  jest niefrasobliwy lubi wyskoczyć na zieloną trawke. 

Jak to widzicie,?

Napisano

Mrtwi mnie ta krolowa kielichow na koncu. Bardzo nie lubie tek karty i zawsze pokazuje mi rozczarowanie nawet gdy 2 pierwsze karty sa dobre. Potrafi przekreslic caly rozklad bo uosabia kobiete ktora marzy tylko i sie ludzi ze cos sie wydarzy. Takze na dwoje babka wrozyla. Niby glupiec jest kontaktowy i stoi miedzy dworska para ktora zbyt kontaktowa nie jest. Wiec stawiam ze jednak nie.

• Dziękuję! 1
  • 4 months later...
Napisano

Tak się potoczyły że ten Pan traktuję relacje na luzie bez zobowiązań jak ten Głupiec tarotowy. 

Tu jest niby tarotowa para bo Król i królowa ale dzieli nas Głupiec czyli nic poważnego..

Napisano

Niestety ten głupiec to trochę taki frywolny młodzieniaszek, który wprowadza ten element niezobowiązujący.  Z doświadczenia zdradzę, że nawet najbardziej formalna i wg. mnie poważna para w tarocie, czyli - Cesarz i Cesarzowa, odgrodzeni Wieżą pokazali mi fajnie dopasowanych do siebie ludzi, którzy mieli szansę na stworzenie czegoś poważnego, ale nieprzerobione problemy Pana dosłownie zawaliły relację.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...