runoutofbreath Napisano Styczeń 29, 2020 Napisano Styczeń 29, 2020 Nawiązując do poprzedniego postu zadałam drugie pytanie: Jakim jest mężczyzną? (cechy charakteru) Wybrałam trzy karty: VIII buław, wieża, król kielichów. Co sądzicie? Jeśli ktoś jest chętny do wspólnej interpretacji to zapraszam. Cytuj
Szamanka Napisano Styczeń 29, 2020 Napisano Styczeń 29, 2020 VIII buław to karta komunikacji.Więc ktoś komunikatywny,elokwentny itd. Wieża mi się kojarzy jednak z jakimś odizolowaniem,ale to tylko skojarzenie.To może być ktoś,w którego życiu było wiele zmian.Może być też ktoś kto miał jakieś porażki w przeszłości.Przez to może być ostrożny.A Król Kielichów to dla mnie ktoś kto ma wrażliwość,ciepło,dojrzałość.W końcu to król.Mozna mu zaufać i otoczy opieką wsparciem.Potrafi się wczuwać w innych i oceniać obiektywnie sytuację.Jednak przez wrażliwość może być zmienny. 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano Styczeń 29, 2020 Autor Napisano Styczeń 29, 2020 2 godziny temu, Szamanka napisał: VIII buław to karta komunikacji.Więc ktoś komunikatywny,elokwentny itd. Wieża mi się kojarzy jednak z jakimś odizolowaniem,ale to tylko skojarzenie.To może być ktoś,w którego życiu było wiele zmian.Może być też ktoś kto miał jakieś porażki w przeszłości.Przez to może być ostrożny.A Król Kielichów to dla mnie ktoś kto ma wrażliwość,ciepło,dojrzałość.W końcu to król.Mozna mu zaufać i otoczy opieką wsparciem.Potrafi się wczuwać w innych i oceniać obiektywnie sytuację.Jednak przez wrażliwość może być zmienny. Bardzo Ci dziekuje Szamanko Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 30, 2020 Napisano Styczeń 30, 2020 Dnia 29.01.2020 o 14:05, runoutofbreath napisał: Jakim jest mężczyzną? (cechy charakteru) Dnia 29.01.2020 o 14:05, runoutofbreath napisał: VIII buław, wieża, król kielichów szybkim, wybuchowym, i raczej przy tych dwóch poprzednich kartach nie bardzo panującym nad emocjami (tak, tak, król jest opanowany, ale ma też inna stronę), król kielichów w negacji może mówić o nerwowym nałogu zalewającym emocje 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.